شهدای کارگر الگوی مناسبت جامعه کار و تولید
مهر
|
استانها
|
سه شنبه، 16 اردیبهشت 1404 - 19:18
زاهدان- مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان، شهدای کارگر را الگوی مناسبی برای فعالان جامعه کار و تولید عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، اله نظر شه بخش در آئین غبار روبی مزار شهدای کارگر زاهدان که عصر امروز سه شنبه، انجام شد، افزود: شهدای کارگر یک الگوی مناسبت برای جامعه کار و تولید هستند و باید زندگی آنها سرلوحه کارمان قرار گیرد.
وی ادامه داد: ما در قبال پستها و صندلی و میز کاری خود در برابر خون شهدا و خانواده معززشان، مسئولیم.
وی اظهار کرد: باید در مسیر شهدا و راه آنان، گام برداشته و اولویت ما در کار تکریم ارباب رجوع، سلامت و صیانت، شفافیت و قانونمداری، راهبرد جدید ما در این اداره کل با محوریت همدلی و وفاق خواهد بود.
شه بخش تصریح کرد: «خدمت بی منت» به مردم اولویت کار ما در اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان خواهد بود.
شایان ذکر است در ادامه این مراسم مزار شهدا با اولویت شهدای کارگر در گلزار شهدای زاهدان غبار روبی و عطر افشانی شد.