تعاونی های سیرجان بیش از ۱۵ هزار شغل ایجاد کرده اند
سیرجان- رئیس اتاق تعاون سیرجان گفت: تعداد ۴۰۰ شرکت تعاونی در شهرستان سیرجان فعال هستند که برای بیش از ۱۵ هزار نفر شغل ایجاد کرده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، سجاد گویینی، بعد از ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به افزایش ظرفیت نیروی انسانی شاغل در شرکتهای تعاونی شهرستان گفت: این شرکتهای تعاونیها در بخشهای مختلف کشاورزی، صنعتی، معدنی، خدماتی، مسکن، فرش دستباف، درب و پنجره سازان، طیور و گلخانه داران فعالیت دارند.
وی با بیان اینکه ارتباط صنایع بزرگ با صنایع کوچک همچون تعاونی هارا در شهرستان سیرجان پیگیری میکنیم افزود: تعاونیها فرصت شغلی خوبی در این شهرستان ایجاد کردند که اشتغال در این بخش مهم رو به افزایش هست.
وی در خصوص احیا شرکت تعاونیهای غیرفعال هم گفت: عدم فعالیت این شرکت تعاونیها بیشتر به دلیل نبود سرمایه و نقدینگی، اختلاف اعضا و به هم خوردن شراکت بوده است که این تعاونیها هم به چرخه فعالیت بر میگردند.
رئیس اتاق تعاون سیرجان گفت: تعداد ۴۰۰ شرکت تعاونی در شهرستان سیرجان فعال هستند که برای بیش از ۱۵ هزار نفر شغل ایجاد کرده اند.
گویینی، تصریح کرد: برخی مواقع خود شرکتهای تعاونی فرصت دریافت اعتبار را از دست میدهند و ما از بانکهای عامل میخواهیم در اعطای تسهیلات و اعتبارات یاری گر شرکتهای تعاونی شهرستان باشند.
وی با بیان اینکه تعاونیهای مسکن به خوبی توانستهاند در شهرستان سیرجان به تعهد خود عمل کنند، افزود: در دو سال گذشته بیش از ۵ هزار واحد مسکونی در طرح نهضت ملی مسکن سیرجان توسط تعاونیهای مسکن ساخته شده است و پارسال هم عملیات اجرایی ساخت ۵ هزار واحد دیگر آغاز شده است.