افزایش چشمگیر تولید پروتئین در یزد
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد، گفت: این استان در سال 1403 با رشد کم سابقه ای در صنعت طیور، رکورد جوجه ریزی و تولید گوشت مرغ و تخم مرغ را شکست.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، عباس حاجی حسینی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد، گفت: در چهار ماه نخست امسال، بهطور متوسط هر ماه بیش از سه میلیون و 300 هزار قطعه جوجهریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان انجام شده است، آماری که نشان از عملکردی فراتر از تعهدات و ظرفیتهای قبلی دارد.
وی افزود: صنعت مرغداری استان در سال گذشته موفق به تولید بیش از 84 هزار تن گوشت و 47 هزار تن تخممرغ شد که به ترتیب رشد 26 درصدی در گوشت و 14 درصدی در تولید تخممرغ را نسبت به سال قبل نشان میدهد.
حاجی حسینی تأکید کرد: در حال حاضر پرورشدهندگان طیور در استان بهازای هر شهروند یزدی، بهطور میانگین روزانه 42 گرم پروتئین تولید میکنند، رقمی که بیش از نیمی از نیاز روزانه بدن انسان به پروتئین را تأمین میکند و نقش مهمی در امنیت غذایی ایفا میکند.
رئیس جهاد کشاورزی افزود: با توجه به اینکه متوسط سرانه مصرف تخممرغ 16 و گوشت مرغ 35 کیلوگرم در سال است، بخش قابلتوجهی از تولیدات استان مازاد بر نیاز مصرف داخلی بوده و بین 40 تا 60 درصد آن به سایر استانهای کشور صادر میشود.
وی همچنین وضعیت ذخایر استراتژیک پروتئینی استان را مطلوب ارزیابی کرد و اطمینان داد: با تداوم حمایتها و تلاش فعالان این بخش، استان یزد تا حداقل دو ماه آینده هیچگونه مشکل تأمین در حوزه گوشت مرغ و تخممرغ نخواهد داشت.
انتهای پیام/781/