خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 16 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی حمله آمریکا و اسرائیل به یمن را محکوم کرد

مهر | سیاسی | سه شنبه، 16 اردیبهشت 1404 - 16:06
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور بیانیه‌ای تجاوز نظامی ایلات متحده آمریکا و رژیم صهیونیستی به یمن را محکوم کرد.
يمن،مقاومت،صهيونيستي،رژيم،آمريكا،تبليغات،هماهنگي،شوراي،اسلام ...

به گزارش خبرگزاری مهر، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور بیانیه‌ای تجاوز نظامی ایلات متحده آمریکا و رژیم صهیونیستی به یمن را محکوم کرد.
متن بیانیه به شرح زیر است:
در شرایطی که نظم بین‌الملل بیش از هر زمان دیگر نیازمند صیانت از اصول منشور ملل متحد، احترام به تمامیت ارضی کشورها و التزام به قواعد بنیادین حقوق بشردوستانه است، رژیم صهیونیستی و ایالات متحده آمریکا با تکیه بر زور عریان و بی‌اعتنا به همه موازین انسانی، زیرساخت‌های غیرنظامی، بندری و صنعتی کشور یمن را آماج حملات ددمنشانه خود ساخته‌اند.
تحولات جاری در یمن، بخشی از سناریوی کلان محور عبری-غربی-عربی برای مهندسی مجدد ژئوپلیتیک غرب آسیا و تضعیف مؤلفه‌های مقاومت مردمی و حمله به بندر راهبردی الحدیده، بمباران مستمر مراکز حیاتی، طرح ترور رهبران انصارالله همگی در چارچوب راهبردی طراحی شده‌اند که هدف نهایی آن، حذف ظرفیت مقاومت و مهار پویایی‌های استقلال‌طلبانه ملت یمن است.
با این‌حال، مقاومت یمن، با پشتوانه مردمی بی‌نظیر و ایستادگی خستگی‌ناپذیر، نه‌تنها در عرصه نظامی، بلکه در سطح گفتمانی نیز به نماد جدیدی از مقاومت در برابر اشغال، سلطه تبدیل شده و پیوند عمیق این مقاومت با آرمان فلسطین و ایستادگی در برابر نظام سلطه، آن را به الگویی الهام‌بخش برای ملت‌های منطقه و آزادگان جهان بدل ساخته است.
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، ضمن محکومیت جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی، صلح پایدار منطقه‌ای را تنها در گروِ توقف نسل‌کشی در غزه، پایان اشغال و به رسمیت شناختن اراده ملت‌های مستقل می‌داند و از تمامی نهادهای بین‌المللی، دولت‌های مستقل و ملت‌های آزادی‌خواه می‌خواهد تا با اتخاذ رویکردهای فعال و بازدارنده، نسبت به توقف فوری تجاوزات، پایان دادن به مصونیت ساختاری جنایتکاران جنگی و آغاز فرآیند پاسخگویی حقوقی و بین‌المللی علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا اقدام نمایند.
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی