۴۹ هزار دانش آموز مازندران امتحان نهایی دارند
ساری - مدیرکل آموزش و پرورش مازندران گفت: ۱۹ هزار دانش آموز پایه یازدهم و ۳۰ هزار دانش آموز پایه دوازدهم و ترمیمی امتحان نهایی دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، فریدون کلبادی نژاد بعدازظهر سه شنبه در نشست هماهنگی نهضت توسعه عدالت آموزشی اظهار کرد: در تحقق شعار دولت چهاردهم در بحث عدالت آموزشی در حوزه فضا و تجهیزات و کیفیت بخشی، که از مأموریتهای با اولویت آموزش و پرورش محسوب میشود، تاکید پیگیری و مطالبهگری مجدانه استاندار مازندران و حضور دکتر خان محمدی را میطلبد تا ما بر حسب سهم و مسئولیت خود پیگیری بیشتری داشته باشیم.
تدبیر کنیم تا در هفته دولت اتفاقات خوبی در استان ساری و جاری شود.
وی افزود: در کنار مباحث محور توسعه عدالت آموزشی با توجه به برگزاری امتحانات نهایی و تأثیر قطعی ۶۰ درصدی معدل نیز از استاندار درخواست حمایت و مصوبه داریم و همچنین در برگزاری امتحانات، عدم قطعی برق در نوبت صبح را خواستاریم و مباحث امنیتی حوزههای امتحانی در صورت شرایط در استان در خرید اسکن، چاپگر، موتور برق و از ردیفهای استانی هم اگر حمایت شویم سپاسگزار خواهیم بود.
مدیر کل آموزش و پرورش مازندران تصریح کرد: ۱۵۰ حوزه فیزیکی امتحان داریم که ۱۹ هزار دانش آموز پایه یازدهم و حدود ۳۰ هزار دانش آموز پایه دوازدهم و ترمیمی امتحانات نهایی خواهند داشت و کمکهای خوبی از سوی وزارت آموزش و پرورش از منابع ملی و استانی حدود ۱۰ میلیارد به حساب مدارس واریز شده است.
وی ادامه داد: جلسه امروز بر اساس ابلاغیههایی که از سوی وزیر محترم کشور به استانداران مبنی بر استفاده از ظرفیت مشارکت و حضور فعال عظیم و بیپایان مردم به نوعی مردمیسازی برگزارشد، منتج به رشد و شکوفایی خواهد شد.
مدیر کل آموزش و پرورش مازندران بیان کرد: بر اساس سیاستهای ایجاد تحول در نظام آموزش و پرورش مقام معظم رهبری موضوعات ضابطهمندی، بهسازی، زیباسازی، مقاوم سازی و مصون سازی با رعایت اصول معماری و اسلامی تاکید مؤکد است.
وی یادآور شد: موضوع جداول ۲۰ ماده ۸۷ برنامه هفتم پیشرفت در اهداف کمی سنجههای عملکردی و ارتقا نظام آموزشی که در حوزه سرانه فضا و کلاسهای هوشمند کلاسهای با تراکم بالای ۳۵ و مقاوم سازی و بازسازی کلاسهای فرسوده و فاقد معیار که در دستور کار است، نظام مسئلههای فضای آموزشی کشور در آن تاکید شده است که ساماندهی مدارس کانکسی بالای ۱۰ دانش آموز، مدارس سنگی و ناایمن، مدارس با تراکم بالای ۳۵ نفر، مدارس فرسوده یا مدارس با تخریب بازسازی و مقاوم سازی و سایر موضوعات از مسئلههای آموزش و پرورش است که در مباحث عدالت در فضای آموزشی به آن پرداخته میشود.