هشدار صدها انجمن به آلمان درباره تشدید قواعد پناهندگی
حدود 300 نهاد غیردولتی در نامه مشترکی به دولت جدید آلمان درباره تشدید قواعد پناهندگی هشدار دادند.

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه دی سایت، حدود 300 انجمن جامعه مدنی در یک درخواست مشترک به دولت فدرال جدید آلمان خواستار سیاست مهاجرت مسئولانه شدند.
هشدار 300 نهاد غیردولتی به دولت جدید آلمان درباره تشدید قواعد پناهندگی
این نهادها در درخواست مشترک نوشتند: مهاجران و پناهندگان بخشی جدایی ناپذیر از جامعه ما هستند ، آنها متعلق به آلمان هستند.
در این درخواست مشترک آمده است: طرد برخی گروه ها انسجام اجتماعی را تضعیف میکند و اکنون باید به آن پایان داده شود.
این انجمن ها می نویسند: این پناهندگان و مهاجران نیستند که جامعه ما را تقسیم می کنند، بلکه عامل جدایی سیاستی است که نتوانسته است به طور مداوم به مشکلات ساختاری و اجتماعی کشور ما برای مدت طولانی رسیدگی کند.
در این نامه آمده است: آنچه اکنون مورد نیاز است، یک سیاست مهاجرتی است که مسئولانه عمل کند، نه اینکه جامعه باز و متنوع ما را به خطر بیندازد.
نویسندگان این نامه هشدار آمیز همچنین نوشتند: رد کردن پناهجویان در مرزها، اخراج به کشورهای بحران زده و اقدامات به ضرر پناهندگان با این امر سازگار نیست.
الکساندر دوبرینت، وزیر کشور فدرال آینده قصد خود را برای تشدید کنترل های مرزی اعلام کرده است و تاکید کرده که در اولین روز عهده داری این مسئولیت این مسئله را در اولویت قرار خواهد داد.
این سازمان ها خواستار دسترسی عادلانه به تابعیت و حقوق شهروندی و سرمایه گذاری در ساختارهای یکپارچه مانند دوره های زبان و حمایت از پناهندگان شدند.
آن ها همچنین تاکید کردند: علاوه بر این، دولت فدرال جدید همچنین باید از تمام پتانسیل اقتصادی مهاجرت استفاده کند، موانع صلاحیت و اشتغال را کاهش دهد و حق اقامت را دائمی کند.
این امر مستلزم تغییر مسیر واقعی و لغو مداوم ممنوعیت کار برای همه پناهندگان است.
این سازمان ها برون سپاری روش های پناهندگی به کشورهای ثالث را که مد نظر دولت جدید آلمان است رد می کنند.
در عوض، آنها خواستار تقسیم مسئولیت همگانی در حمایت از پناهندگان بین المللی هستند.
امضاکنندگان این نامه عبارتند از سازمان طرفدار پناهندگان Pro Asyl، عفو بینالملل، نان برای جهان، انجمن حمایت از کودکان آلمان، Paritätische Gesamtverband، Caritas، Diakonie، گزارشگران بدون مرز، سرویس پناهندگان یسوعی، Seebrücke، Kindernothilfe و SOS Children's Villages، Misereorm Termes.
سختترین سیاست پناهندگی در دستورکار دولت جدید بلژیک
در این میان نه تنها اتریش، بلکه دولت جدید بلژیک نیز می خواهد پیوستن خانواده ها به پناهندگان را به شدت محدود کند.
آنلین ون بوسویت، وزیر جدید پناهندگی و مهاجرت بلژیک در اولین مصاحبه خود با مطبوعات فرانسوی زبان پس از تصدی مسئولیت گفت: بلژیک دیگر کشوری نیست که پذیرای سخاوتمندانه و بی قید و شرط پناهجویان باشد.
وقتی از او پرسیده شد که او در دوره بعدی قانونگذاری چه سیاست مهاجرتی را دنبال خواهد کرد، پاسخ داد: سختترین سیاستی که تاکنون در این کشور اعمال شده است.
دولت بلژیک که از ابتدای فوریه بر سر کار است، با این اقدامات به افزایش تعداد درخواستهای الحاق خانواده از طرف پناهجویان پاسخ میدهد.
لهستان هم که برای مهار پناهجویان یک حصار مرزی مدرن ساخته و مدام در حال گسترش آن است سیاست های سختگیرانهای را در قبال مهاجران دنبال می کند.
استقبال لهستان از کمک آلمان برای تشدید کنترلهای مرزی
آندری دودا، رئیس جمهور این کشور اعلام کرده از حمایت برلین و کمک افسران پلیس آلمان در مرزهای خود (برای تشدید کنترل ها) استقبال میشود.
دودا همچنین در بخش دیگری از این گفتگو دولت فدرال جدید را موظف به حمایت از اوکراین از جمله تحویل تسلیحات دوربرد مانند موشک کروز تاروس به این کشور دانست.
در این زمینه، دودا از همه اعضای ناتو درخواست کرد که حداقل سه درصد از تولیدات اقتصادی خود را به دفاع اختصاص دهند.
وی افزود: در دوران جنگ سرد اینطور بود و میبینیم که جنگ سرد بازگشته است.
دودا همچنین نقش رهبری آلمان بر اروپا را رد رده و گفت: من معتقد نیستم که اروپا به یک رهبر نیاز دارد.
هیچکس نباید رای خود را به دیگران تحمیل کند.
انتهای پیام/