خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 16 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لزوم ورود مجلس برای بازدارندگی جرم؛ تامین امنیت مردم مهمترین دغدغه است

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | سه شنبه، 16 اردیبهشت 1404 - 15:06
سمنان- جانشین فرمانده نیروی انتظامی، عدم تناسب هزینه جرم با جرم را معضل بزرگی در کشور خواند و گفت: مجلس می‌بایست برای بازدارندگی جرم با طرح دو فوریتی و سه فوریتی به این قضیه ورود کند.
انتظامي،كشور،سردار،فرمانده،تناسب،جرم،ابراز،استان،مجلس

به گزارش خبرنگار مهر، سردار قاسم رضایی ظهر سه شنبه در مراسم تکریم و معارفه فرمانده انتظامی استان سمنان به میزبانی این ستاد فرماندهی با بیان اینکه نبود تناسب هزینه با جرم معضل بزرگی برای کشور است، ابراز داشت: برای رفع این موضوع مجلس می‌بایست با طرح دو فوریتی و سه فوریتی در قالب قانون ورود کند.
وی با بیان اینکه متأسفانه این عدم تناسب نقش بازدارندگی را ندارد، افزود: با هدف پیشگیری از ارتکاب جرم خرد تا خشن ورود مجلس الزامی است.
جانشین فرمانده انتظامی کشور با بابیان اینکه بزرگترین دغدغه ایجاد آرامش است، ابراز داشت: انتظار می‌رود تا در سال جاری برای رعایت حقوق شهروندی قوه قضائیه و مجلس اهتمام بیشتری داشته باشد.
رضایی با بیان اینکه یکی از نمونه عدم تناسب جرم با هزینه را در راهنمایی رانندگی می‌توان دید، تصریح کرد: سالانه ۱۸ الی ۱۹ هزار نفر در تصادفات جاده‌ای جان خود را از دست می‌دهند که این مهم می‌طلبد تا به جنبه بازدارندگی قوانین توجه شود.
وی با بیان اینکه برای تأمین امنیت کشور کارفرماها باید از به‌کارگیری اتباع خارجی خودداری کنند، افزود: اتباع خارجی غیر مجاز از کشور طرد خواهند شد.
جانشین فرمانده انتظامی کل کشور به انجام رزمایش تسلط بر کویر اشاره کرد و ابراز داشت: این رزمایش نیمه اول خرداد پایان خواهد یافت و هدف آن پاکسازی شرق زاهدان، زابل، شرق بیرجند و نهبندان است.
به گزارش خبرنگار مهر، در این مراسم از سردار جلیل موقوفه‌ای تقدیر و سردار حسینی به سمت فرماندهی انتظامی استان سمنان منصوب شد، گفتنی سردار جلیل موقوفه‌ای فرمانده انتظامی استان کرمان شده است.