تقویت دیپلماسی گردشگری در سطح بینالمللی - تسنیم
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی با اشاره به حضور مجدد ایران در نمایشگاه های بین المللی گردشگری مانند فیتور اسپانیا، برلین و دبی پس از سال ها وقفه، تقویت دیپلماسی گردشگری را از راهبردهای اصلی وزارتخانه خواند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، انوشیروان محسنی بندپی در مراسم مراسم تودیع و معارفه مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس، یکی از راهبردهای این وزارتخانه را تقویت دیپلماسی گردشگری در سطح بینالمللی عنوان کرد و گفت: پس از سالها، در نمایشگاه فیتور اسپانیا، نمایشگاه برلین و بعد از 12 سال توقف، در نمایشگاه دبی شرکت کردیم تا از هر فرصتی برای معرفی ظرفیتهای میراثی، گردشگری و صنایع دستی کشور استفاده کنیم.
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به تشریح راهبردهای اصلی وزارت میراث فرهنگی پرداخت و تصریح کرد: نخستین راهبرد تقویت جایگاه وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در نظام حکمرانی است.
وی افزود: در این راستا، 4220 پست سازمانی به این وزارتخانه افزوده شده که باعث دو برابر شدن پستهای سازمانی در آن شده است.
محسنی بندپی راهبرد دیگر تسهیل فرآیندها برشمرد و افزود: ما از بخش خصوصی حمایت میکنیم و یکی از سیاستهای وزیر میراث فرهنگی، این است که تشکلها را در فرآیندهای کاری وارد کنیم تا به کیفیت و سرعت فعالیتهای بخش خصوصی کمک کنیم.
وی بیان کرد: با مصوبه دولت در آخرین روزهای سال گذشته، تمام تجهیزات صنعت گردشگری از پرداخت عوارض گمرکی معاف شدند.
این معافیت شامل واردات تجهیزات هتلها، کشتیهای تفریحی و اتوبوسها، مینیبوسهای گردشگری است.
همچنین، به دنبال تأسیسات ترکیبی گردشگری در شهرستانهایی هستیم که ساخت هتل در آنها مقرون به صرفه نیست.
در این تأسیسات ترکیبی، هتلها به نسبت 60 به 40 کاربریهای دیگر خواهند داشت.
معاون گردشگری میراث فرهنگی در ادامه سخنان خود گفت: استان فارس در تمامی ظرفیتهای گردشگری، از جمله زیارت، سلامت، فرهنگی و طبیعی، قابلیتهای بسیار زیادی دارد و قادر است تمام سلیقههای گردشگران را پوشش دهد.
وی به رشد قابل توجه گردشگران فرهنگی در استان فارس در سال جاری اشاره کرد و افزود: تعداد گردشگران در حوزه گردشگری فرهنگی رشد 27.6 درصدی داشته است، به طوری که تخت جمشید و حافظیه در نوروز امسال نزدیک به 500 هزار نفر بازدیدکننده داشتند.
این رشد تاریخی مرهون همکاری و هماهنگی بین دستگاههای مختلف و مسئولان گردشگری استان فارس و به ویژه باز بودن اماکن و رفع موانع بوده ست.
شعار فارس میراث داری و ثروت آفرینی است
سرپرست معاونت هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس، گفت: با توجه به نظر استاندار فارس که گردشگری را محور اول توسعه استان تعیین کردهاند، شعار معاونت هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری "میراث داری و ثروت آفرینی" تعیین شده است که بخش عمده آن بر شانههای اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری محقق میشود.
مهدی پارسایی در مراسم معارفه سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با اشاره به کلام شیخ اجل سعدی شیرازی که معتقد است سه چیز پایدار نماند؛ مال بی تجارت و علم بی بحث و ملک بی سیاست، افزود: برای هر سازمان نیروهای انسانی و مدیران مهمترین سرمایهها هستند و برای پایداری این سرمایه ناچار از جابهجایی هستیم.
وی با تاکید بر این که برای پویایی در ارکان دولت ناچار از جابهجایی هستیم، ادامه داد: علیرغم برخی دلگیریها، تغییرات عموما باعث بهبود شرایط میشود و برکاتی به دنبال دارد؛ در تودیع و معارفهها این چرخه اتفاق میافتد و شرایط سازمان را ارتقا میبخشد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس با بیان این که شاهد چند اتفاق خوب در ایام تحویل سال و رویدادهای سال جدید بودیم، افزود: در ستاد خدمات سفر شاهد تلاش شبانه روزی همکاران آقای ثابت در میراث بودیم؛ سه روز که همواره تعطیل بودند، در اماکن گردشگری را باز کردیم.
همچنین شاهد برگزاری رویداد بینالملل نوروز با میزبانی استان فارس بودیم و رویدادهای شهرستانها از جمله روز داراب، سروستان و میمند به خوبی برگزار شدند.
وی اظهار امیداری کرد: ظرفیت، توانمندی، حلم و مدیریت محسن ضیایی موجب شکوفایی حوزه گردشگری فارس شود.
به گزارش تسنیم، در این مراسم از زحمات محمد ثابت اقلیدی، تقدیر و محسن ضیایی به عنوان سرپرست ادارهکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس معارفه شد.
انتهای پیام/424/