خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 16 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیشرفت 50 درصدی مرکز غربالگری و درمان سرطان در ورامین

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 16 اردیبهشت 1404 - 14:12
رئیس شبکه بهداشت و درمان ورامین گفت: مرکز غربالگری و تشخیص سرطان در این شهرستان با مشارکت خیرین سلامت تاکنون به پیشرفت فیزیکی 50 درصدی رسیده و در آینده ای نزدیک می تواند به یکی از مراکز درمانی مرجع در جنوب شرق استان تهران تبدیل شود.
مركز،ورامين،سرطان،غربالگري،سلامت،شهرستان،احداث،درمان،خيرين،ب ...

بابک بختیاری رئیس شبکه بهداشت و درمان ورامین در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در ورامین، با اشاره به جمعیت تحت پوشش این شهرستان گفت: به‌رغم آنکه جمعیت رسمی شهرستان ورامین حدود 300 هزار نفر است، اما به دلیل نبود بیمارستان در شهرهای مجاور مانند قرچک، پاکدشت، پیشوا، قیام‌دشت و قلعه‌نو، خدمات درمانی ما به جمعیتی بالغ بر حدود دو میلیون نفر ارائه می‌شود.
وی افزود: با توجه به اهمیت پیشگیری و درمان به‌موقع بیماری‌های سرطانی، احداث یک مرکز مجهز غربالگری سرطان به‌عنوان ضرورتی جدی در دستور کار قرار گرفت و خوشبختانه با مشارکت خیرین سلامت، این مرکز هم‌اکنون با بیش از 50 درصد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت است.
بختیاری بیان کرد: این مجموعه در زمینی به مساحت 1700 متر مربع و در سه طبقه احداث می‌شود و در فاز نخست خدمات غربالگری و تشخیص اولیه سرطان را ارائه خواهد کرد.
برای تجهیز و تکمیل نیروی انسانی مرکز نیز رایزنی‌هایی با وزارت بهداشت انجام شده و قول همکاری داده شده است.
وی ادامه داد: با بهره‌برداری از این مرکز، بار مراجعات بیماران جنوب‌شرق استان تهران به بیمارستان‌های تهران کاهش می‌یابد.
متأسفانه سرطان دومین عامل مرگ‌ومیر در کشور است و رشد شیوع آن نگران‌کننده است؛ بنابراین چنین مراکزی در کاهش آمار و ارتقاء سلامت عمومی نقش مهمی دارند.
حسین شیرازی، معاون سیاسی انتظامی فرمانداری ورامین نیز گفت: در راستای تقویت بخش درمان شهرستان، جلسه‌ای با حضور کارشناسان سازمان انرژی اتمی و مجمع خیرین سلامت برگزار شد و الزامات فنی برای راه‌اندازی مرکز مورد بررسی قرار گرفت.
وی افزود: این مرکز که در مجاورت بیمارستان شهید مفتح ورامین در حال احداث است، ظرفیت آن را دارد که علاوه بر شهروندان ورامینی، بیماران شهرستان‌های اطراف را نیز پوشش دهد و بخشی از این ساختمان برای نصب تجهیزات غربالگری سرطان در نظر گرفته شده و مطابق شاخص‌های فنی سازمان انرژی اتمی در حال ساخت است.
انتهای پیام/