خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 16 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زنگ خطر برای طبیعت سمنان؛ مسئولان به میدان بیایند

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 16 اردیبهشت 1404 - 13:53
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: سمنان نیازمند برنامه ریزی ویژه برای حفظ تنوع زیستی است  .
سمنان،محيط،زيستي،زيست،استان،انصاري

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، شینا انصاری در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان سمنان با اشاره به اهمیت اکولوژیک این منطقه اظهار داشت: ویژگی‌های منحصر به فرد محیط زیستی سمنان، این استان را به یکی از حساسترین مناطق کشور تبدیل کرده که نیازمند توجه و برنامه‌ریزی ویژه است.
وی گفت: تنوع زیستی کم‌نظیر سمنان در کنار چالش‌های اقلیمی، مسئولیت همه دستگاه‌های اجرایی و مردم را در قبال حفاظت از این موهبت الهی دوچندان می‌کند.
معاون رئیس‌جمهور با اشاره به برنامه‌های در دست اجرا افزود: در این سفر، بررسی همزمان محیط زیست طبیعی و انسانی استان در دستور کار قرار دارد و برای رفع مشکلات موجود، از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.
انصاری خاطرنشان کرد: حفاظت از محیط زیست سمنان تنها به عهده سازمان محیط زیست نیست و انتظار داریم تمام بخش‌های دولتی و خصوصی، همراهی بیشتری در این زمینه داشته باشند.
وی گفت: برنامه‌های توسعه‌ای باید با درنظرگرفتن ظرفیت‌های زیستی منطقه طراحی شوند تا شاهد تخریب غیرقابل جبران این سرمایه‌های ملی نباشیم.
انتهای پیام/361