خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 16 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زیرساخت‌های انرژی باید به‌سرعت به‌روزرسانی شود

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 16 اردیبهشت 1404 - 13:41
بوشهر- معاون وزیر نیرو با بیان اینکه زیرساخت‌های انرژی باید به‌سرعت به‌روزرسانی شود گفت: جزیره خارگ یکی از نقاط بسیار مهم و حساس کشور است.
خارگ،جزيره،برق،انرژي،منطقه،مشهدي

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی رجبی مشهدی ظهر سه‌شنبه در جریان بازدید از جزیره خارگ و بررسی وضعیت تأمین انرژی این منطقه، با تأکید بر موقعیت راهبردی خارگ در سطح ملی گفت: جزیره خارگ یکی از نقاط بسیار مهم و حساس کشور است که به دلیل شرایط خاص جغرافیایی و نقش کلیدی در حوزه انرژی، خدمات‌رسانی در آن باید متمایز و ویژه باشد.
رجبی مشهدی با اشاره به لزوم به‌روزرسانی فوری زیرساخت‌های برق در این جزیره افزود: زیرساخت‌های موجود در خارگ نیازمند نوسازی و توسعه فوری هستند تا بتوانیم پاسخگوی نیاز رو به رشد و شرایط خاص منطقه باشیم.
وی ادامه داد: تلاش مستمر مجموعه وزارت نیرو بر این است که برق پایدار برای جزیره خارگ تضمین شود.
این موضوع نه تنها یک مطالبه مردمی، بلکه یک ضرورت اقتصادی برای کشور است.
معاون وزیر نیرو همچنین با تقدیر از همراهی نمایندگان مجلس، مسئولان محلی و شرکت‌های فعال در منطقه، از تدوین برنامه‌ای برای تسریع در اجرای طرح‌های توسعه برق در خارگ خبر داد و خاطرنشان کرد: هم‌افزایی بین نهادها می‌تواند مسیر پایداری انرژی در خارگ را هموارتر کند.