فعالیت 64 هزار گروه جهادی در حوزه محرومیتزدایی کشور - تسنیم
معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور، گفت: امروز 32 دستگاه در حوزه روستایی و 64 هزار گروه جهادی در حوزه محرومیت زدایی فعالیت می کنند که حکمرانی و مدیریت آن ها نیازمند چندین دولت است.

بهگزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، عبدالکریم حسینزاده در جلسهای با حضور استاندار و جمعی از مسئولان استانداری آذربایجان شرقی، با انتقاد از توسعه نامتوازن کشور، گفت: نخستین مسئولیت معاونت توسعه روستایی، توسعه مناطق محروم و کمبرخوردار و متوازن کردن توسعه کشور است، بر همین اساس ما دیگر اجازه نخواهیم داد پول در هر جایی و به هر طریقی هزینه شود.
به اعتقاد رئیس جمهور، معاونت توسعه روستایی باید تبدیل به قدرت بیقدرتان و صدای بیصدایان شود.
وی، افزود: در معاونت توسعه روستایی حتماً در راستای رفع تنش آبی استان کمک خواهیم کرد و در این زمینه بر اساس اولویتبندی روستاها که از سوی مدیران استانی ارائه میشود، عمل خواهیم کرد و این موضوع هم نیاز به همکاری و تعامل بین دستگاهی دارد.
معاون رئیس جمهور، افزود: درباره اشتغالزایی بهویژه در حوزهٔ صنایع دستی و اشتغال بانوان معتقدیم که باید اقتصاد پایدار ایجاد شود و این گونه نباشد که تسهیلاتی پرداخت شود، اما اثری از شغل وجود نداشته باشد؛ در این خصوص باید بگویم که ما اصلاً نه چنین مشاغلی را ایجاد میکنیم و نه کشور و نظام چنین پولهایی را دارد و نه پزشکیان چنین اجازهای به ما میدهد که منابع کشور را حیف و میل کنیم.
حسینزاده بیان کرد: ما از کسانی که کار میکنند استقبال میکنیم و در سطح استان آذربایجان شرقی نیز برای ایجاد فرصتهای اشتغال پایدار به مفهوم واقعی با اولویت بانوان آمادگی کامل داریم.
وی با اشاره به ظرفیتهای گردشگری و صنایع دستی استان آذربایجان شرقی، گفت: در این حوزه نیز آمادگی داریم که با مشارکت مجموعه گردشگری استان و در قالب تقسیم کار مشخص و ارزیابی میزان بازدهی و اشتغالزایی پروژههای این حوزه اعتبارات مورد نیاز را بصورت مشترک تامین کنیم.
معاون رئیس جمهور با انتقاد از مدیریت چندگانه در حوزه روستاها در کشور، گفت: امروز 32 دستگاه در حوزه روستایی و 64 هزار گروه جهادی در حوزه محرومیتزدایی فعالیت میکنند که حکمرانی و مدیریت آنها نیازمند چندین دولت است.
بر همین اساس پیشنهاد میکنیم مدیران استانی بستهای از قوانین مزاحم، قوی و قابل و نیازمند اصلاح را احصا کنند و در اختیار ما قرار دهند.
حسینزاده عنوان کرد: امروز در کل کشور حدود 70 هزار واحد راکد داریم؛ اینها واحدهایی هستند که سرمایهگذاری انجام دادهاند، پول بردهاند، اما سالها است که بلااستفاده ماندهاند و نمیتوانند فعالیت کنند، در این زمینه گفتوگوهایی با رئیس جمهور و معاون حقوقی انجام دادهام و در حال امضای چند صد همت اعتبار برای احیای واحدهای راکد هستیم.
بهرام سرمست، استاندار آذربایجان شرقی نیز در این جلسه، هدف از برگزاری این هماندیشی را شناسایی و جمعبندی مسائل و مشکلات استان و ارائه آن در جلسهای در تهران، برای رسیدن به نتیجه اعلام کرد.
در ابتدای این جلسه معاونان استاندار و مسئولان استانی به ارائه گزارشی از آخرین وضعیت استان به ویژه موانع پیش روی توسعه روستاهای این منطقه پرداختند.
انتهای پیام/