خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 16 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

86 مصدوم در پی وقوع حوداث جوی/ مرگ 9 نفر براثر طوفان و صاعقه

تسنیم | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 16 اردیبهشت 1404 - 13:12
سخنگوی سازمان اورژانس کشور از مصدومیت 86 نفر و فوت 9 نفر در حوادث جوی روزهای گذشته خبر داد.
نفر،جوي،حوادث،كشور،يكتاپرست

بابک یکتاپرست در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم با اشاره به وقوع حوادث جوی طی هفته گذشته اظهار کرد: از هفتم تا پانزدهم اردیبهشت‌ماه سال جاری 86 نفر در اثر وزش شدید باد و رعد و برق دچار مصدومیت شده‌اند که از این تعداد متاسفانه 9 نفر فوت کرده‌اند.
وی افزود: 4 مورد از فوتی‌ها بر اثر وزش شدید باد و سقوط اجسام و 5 مورد آن براثر اصابت صاعقه بوده است.
یکتاپرست با اشاره به اینکه استان تهران با 63 مصدوم بیشترین آمار مصدومین بر اثر حوادث جوی را بین استان‌های کشور داشته است، ادامه داد: حوادث جوی در خراسان جنوبی 7 نفر، کرمانشاه 4 نفر، مازندران 3 نفر، مرکزی 2 نفر، قزوین 2 نفر، البرز 2 نفر، آذربایجان غربی یک نفر، خراسان رضوی یک نفر و در خوزستان نیز یک نفر مصدوم برجا گذاشته است.
سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: در روزهای هفتم و سیزدهم اردیبهشت‌ماه به ترتیب بیشترین آمار مصدومین و فوتی‌های حوادث جوی در کشور به ثبت رسیده است.
انتهای پیام/