سیستان و بلوچستان چرخه کامل گوشت را به حرکت درآورد
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه این استان ظرفیت چشمگیری برای افزایش تولید گوشت دارد، گفت: تلاش داریم بتوانیم حداقل 50 هزار تن از نیاز کشور به گوشت قرمز را در سال جاری از طریق استان تأمین کنیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، علیرضا دهمرده صبح امروز در جلسه ستاد هماهنگی امنیت غذایی در خصوص آخرین وضعیت تولید و تأمین گوشت قرمز در استان سیستان و بلوچستان، اظهار داشت: طی سال گذشته شاهد افزایش محسوسی در حجم تولید و تأمین گوشت در استان بودیم طوری که این رقم از حدود 46 هزار تن در سال 1402 به 71 هزار تن در سال 1403 رسید.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان با برجسته کردن ظرفیتهای موجود در زنجیره تولید، پرواربندیها، کشتارگاهها، قرنطینه و بستهبندی گوشت در استان، گفت: ما با بهرهگیری از این زیرساختها و بدون نیاز به سرمایهگذاری جدید، میتوانیم به عنوان یکی از استانهای پیشرو در تأمین گوشت مورد نیاز کشور، نقش مؤثری ایفا کنیم.
وی ادامه داد: بر اساس سند گوشتی که در استان تدوین شده و با هماهنگی تمامی دستگاههای ذیربط از جمله سازمان برنامه و بودجه، استانداری، وزارت صمت و گمرک اجرا میشود، با هدف این که بتوانیم حداقل 50 هزار تن از نیاز کشور به گوشت قرمز را در سال جاری از طریق استان تأمین کنیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان همچنین به نقش استان در توسعه بخشهای دیگر کشاورزی اشاره کرد و گفت: تأمین گوشت در کنار برنج، موز و خرما به عنوان محورهای توسعه استان در بخش کشاورزی هدف گذاری شده که این موضوع نشان از جایگاه ویژه استان در این حوزهها دارد.
انتهای پیام/