خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 16 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

55 درصد تصادفات عابر پیاده در قم مربوط به سالمندان است

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 16 اردیبهشت 1404 - 10:53
رئیس پلیس راهور استان قم گفت: 55 درصد تصادفات عابرین پیاده در قم مربوط به افراد بالای 60 سال است که به دلیل کندی واکنش و کاهش دقت در تشخیص سرعت وسایل نقلیه، بیشتر در معرض خطر قرار دارند.
تصادفات،پياده،عابرين،عابر،راهور،صدفي،رانندگان،قم،پليس

سرهنگ غلامرضا صدفی رئیس پلیس راهور استان قم در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم، با اشاره به آمار تصادفات سال 1403 گفت: بیش از 55 درصد تصادفات مربوط به عابرین پیاده، مربوط به افراد بالای 55 سال است که عمده آن‌ها در سنین بالای 60 سال اتفاق می‌افتد.
وی افزود: کاهش توانایی‌های جسمی و کندی در عکس‌العمل از مهم‌ترین دلایل آسیب‌پذیری عابرین سالمند در تصادفات است.
سالمندان به دلیل ضعف در ارزیابی سرعت وسایل نقلیه و ناتوانی در تطبیق حرکت خود با شرایط ترافیکی، بیشتر در معرض خطر هستند.
صدفی عنوان کرد: به همین دلیل، توصیه ما به شهروندان سالمند این است که حتماً از گذرگاه‌های عابر پیاده برای عبور از خیابان استفاده کنند.
خوشبختانه در یکی دو سال اخیر اقدامات خوبی در زمینه مشخص‌سازی خط‌کشی‌های عابر پیاده در سطح شهر انجام شده است.
رئیس پلیس راهور قم همچنین از رانندگان خواست تا به‌ویژه هنگام مواجهه با عابران سالخورده، دقت بیشتری داشته باشند و با کاهش سرعت و رعایت فاصله ایمن، از وقوع حوادث جلوگیری کنند.
صدفی به نکته مهم دیگری در تصادفات اشاره کرد و گفت: یکی از رفتارهای خطرآفرین عابرین پیاده، برگشت ناگهانی آن‌ها در وسط معابر است.
ممکن است عابر پس از ورود به سواره‌رو، به دلیل ترس از برخورد با خودرو یا موتورسیکلت، به‌طور ناگهانی بازگردد که این رفتار یکی از دلایل پرتکرار تصادفات است.
وی تأکید کرد: رانندگان نباید تصور کنند عابر پیاده حتماً مسیر را تا انتها طی می‌کند؛ بلکه باید احتمال توقف یا برگشت ناگهانی او را نیز در نظر بگیرند و آمادگی لازم را برای واکنش ایمن داشته باشند.
رئیس پلیس راهور استان در پایان گفت: رعایت قوانین از سوی عابرین و هوشیاری رانندگان، به‌ویژه در مواجهه با گروه‌های آسیب‌پذیر، می‌تواند نقش مهمی در کاهش آمار تصادفات درون‌شهری ایفا کند.
انتهای پیام/