خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 16 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نگرانی نماینده مجلس خبرگان از وضعیت دانشگاه فرهنگیان

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 16 اردیبهشت 1404 - 10:13
نماینده مردم استان آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری از وضعیت دانشگاه فرهنگیان و برخی دانش آموختگان آن انتقاد کرد.
فرهنگي،كشور،خبرگان،رهبري،دانشگاه،بنابي،عفاف،زنان،خانواده،اجت ...

آیت‌الله سیدباقر سیدی بنابی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بناب، درخصوص نطق خود در سومین اجلاسیه ششمین دوره خبرگان رهبری، اظهار کرد: در روزگاری که تحولات فرهنگی و اجتماعی کشور به صورتی فزاینده بر زیست‌بوم هویتی جامعه ما تأثیر می‌گذارد، بر عالمان دینی و نمایندگان مردم در نهادهایی همچون مجلس خبرگان رهبری، وظیفه است که با ریشه‌یابی این تحولات، مسئولان را به‌سمت بازتعریف اولویت‌ها رهنمون سازند.
وی افزود: شکل‌گیری دانشگاه فرهنگیان در کشور اقدامی راهبردی برای تربیت مربیان شایسته به‌شمار می‌آید که نه‌تنها مسلط به دانش روز و مهارت‌های تربیتی، بلکه واجد روحیه انقلابی و دغدغه‌های فرهنگی نیز باشند، اما متأسفانه در سال‌های اخیر برخی نشانه‌های نگران‌کننده از سستی در فرآیند تربیت نیروی انسانی در این دانشگاه نمایان شده است.
نماینده مردم آذربایجان‌ شرقی در مجلس خبرگان رهبری، تصریح کرد: گزارش‌هایی از دانش‌آموختگان این دانشگاه در دست است که یا با آموزه‌های اعتقادی اسلامی بیگانه‌اند و یا از انگیزه لازم برای ایفای نقش تربیتی بی‌بهره‌اند؛ این مسئله به‌ویژه در مسائل اخیر کشور موجب نگرانی و دغدغه‌مندی خانواده‌ها شده است.
بنابی ادامه داد: در حالی‌ که کشور ما بیش از هر زمان به معلمان مؤمن، اخلاق‌مدار، وطن‌دوست و متخصص نیاز دارد، متأسّفانه روند جذب و پرورش در دانشگاه فرهنگیان از شرایط مناسب برخوردار نیست.
وی از دولت و شورای عالی انقلاب فرهنگی تقاضا کرد: ضرورت دارد که بازنگری مناسب در این زمینه صورت گیرد، زیرا آینده تمدن‌ساز ایران اسلامی وابسته به همین معلمان است.
نماینده مجلس خبرگان رهبری، یکی از نگرانی‌های جدی نخبگان حوزه و عموم مردم متدین را وضعیت روزافزون بی‌حجابی و کاهش عفاف اجتماعی به‌ویژه در فضای عمومی شهرها دانست و تأکید کرد: وضعیت پوشش نه‌تنها از مؤلفه‌های فرهنگی کشور، بلکه از معیارهای امنیت اجتماعی و اخلاقی ما به شمار می‌آید؛ عفت و حیای زنان ما هر روز بیشتر از قبل مورد تهدید قرار دارد.
بنابی بر لزوم تقویت نظارت‌های میدانی و قضایی بر اجرای قانون عفاف و حجاب، حمایت از زنان محجبه، احیای فرهنگ عفاف از طریق آموزش خانواده و ایجاد فضای امن فرهنگی در دانشگاه‌ها و مراکز عمومی تأکید کرد و گفت: حمایت از زنان و نقش آنان به‌عنوان همسر و مادر خانواده، گسترش اماکن و برنامه‌های فرهنگی دینی با مشارکت‌های مردم و نهادهای دولتی، تمرکز راهبردی بر حوزه‌های آموزش‌وپرورش، آموزش عالی، خانواده و محلات، شناسایی و بررسی آسیب‌های فرهنگی خاص برای تبیین راهکارهای پیشگیرانه و فعال‌سازی نخبگان فرهنگی، بسیج امامان جمعه و دانشجویان و طلاب دغدغه‌مند برای ساماندهی هر حوزه از راهکارهای حل معضلات در این بخش به شمار می‌آید.
انتهای پیام/