خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 16 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خوش رقصی ویتکاف برای صهیونیست‌ها در آستانه روز نکبت

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 16 اردیبهشت 1404 - 10:00
فرستاده ترامپ در امور خاورمیانه در آستانه روز نکبت از اعلامیه‌های جدید عادی سازی روابط کشور‌های عربی و اسرائیل خبر داد.
اسرائيل،تملق،دونالد،عربي،صلح،مراسم

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - استیو ویتکاف، فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ در امور خاورمیانه، در مراسمی که در آستانه روز نکبت در واشنگتن دی‌سی برگزار شده بود، سخنرانی کرد و به تملق برای صهیونیست‌ها پرداخت.
به گزارش تایمز اسرائیل، ویتکاف در این مراسم گفت: «جشن امسال، تلخ‌وشیرین است؛ چرا که ۵۹ گروگان هنوز ظالمانه‌ای توسط حماس نگه داشته می‌شوند.»
او در ادامه تملق گویی خود وعده داد: «از طرف رئیس‌جمهور ترامپ، قول می‌دهم که ما امسال بی‌وقفه تلاش خواهیم کرد تا سال آینده نه فقط آرزویی برای شادی، بلکه واقعیتی از صلح، شکوفایی و برای اسرائیل، اتحاد باشد.»
ویتکاف همچنین در این مراسم گفت که «تلاش‌های فراوانی در جریان است»، از جمله «ابتکارات کمک‌های بشردوستانه به غزه که ما از آن استقبال می‌کنیم» و نیز «گسترش توافق‌های صلح ابراهیم».
او در ادامه افزود که «در این زمینه، به‌زودی شاهد اعلامیه‌های بسیار زیادی خواهیم بود» که به روند عادی‌سازی روابط میان اسرائیل و کشور‌های عربی مربوط می‌شود.
سخنان او در حالی بیان می‌شود که دونالد ترامپ برای سفر به عربستان سعودی، قطر و امارات متحده عربی در هفته آینده آماده می‌شود.
منبع: الجزیره