بازداشت کارمند شرکت نفت مسجدسلیمان به اتهام اختلاس و فساد مالی
اهواز - دادستان عمومی و انقلاب مسجدسلیمان از بازداشت یکی از کارکنان شرکت نفت این شهرستان به اتهام اختلاس، اخذ رشوه و برداشت غیرقانونی از حسابهای شرکت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی زلقی اظهار کرد: در پی دریافت گزارشهای اولیه با هوشیاری و رصد اطلاعاتی، یک نفر از کارمندان شرکت نفت مسجدسلیمان که در قبال تسهیل امور مالی پیمانکاران، اقدام به دریافت رشوه کرده و همچنین مبالغی را به صورت غیرقانونی از حسابهای شرکت مذکور به نفع شخصی خود برداشت کرده است که با اخذ دستور قضائی دستگیر و پس از تفهیم اتهام، با صدور قرار قانونی روانه زندان شد.
دادستان عمومی و انقلاب مسجدسلیمان با اشاره به روند رسیدگی به این پرونده گفت: تحقیقات قضائی با نظارت بازپرس ویژه در حال انجام است و با توجه به حساسیت موضوع، تمامی ابعاد مالی و اداری پرونده با دقت و جدیت مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
زلقی با بیان اینکه دستگاه قضائی در برابر هرگونه سوءاستفاده از موقعیت شغلی و خیانت به اعتماد عمومی، رویکردی قاطع و بازدارنده دارد، افزود: صیانت از بیتالمال از اصول بنیادین دستگاه قضائی است و در این مسیر، هیچگونه مسامحهای پذیرفتنی نیست.