خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 16 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری نشست تخصصی ارزیابی و اعتبارسنجی محصولات 5G-AIoT

تسنیم | اقتصادی | سه شنبه، 16 اردیبهشت 1404 - 08:53
نشست تخصصی ارزیابی و اعتبارسنجی محصولات و خدمات 5G-AIoT برگزار شد.
فناوري،ارزيابي،حوزه،پژوهشگاه،ارتباطات،اشياء،اينترنت،محصولات، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم در رویداد «نقش تنظیم‌گری 5G-AIoT در توسعه اقتصاد دیجیتال»، نشست تخصصی ارزیابی و اعتبارسنجی محصولات و خدمات در حوزه 5G-AIoT به میزبانی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد.
در این نشست که با ریاست حسین صمیمی، رئیس پژوهشکده فناوری ارتباطات همراه بود، چالش‌ها و الزامات فنی مرتبط با ارزیابی و آزمون اینترنت اشیاء در کشور مورد بررسی قرار گرفت.
با وجود تلاش‌های گسترده برای توسعه این فناوری، تاکنون توجه کافی به زیرساخت‌های ارزیابی و ایجاد آزمایشگاه مرجع در کشور نشده است.
در ابتدا، بابک گلدوزیان، مدیر صنایع میکرو موج، به دسته‌بندی محصولات و خدمات IoT پرداخت.
سپس ناصر مرادی، کارشناس حوزه فناوری، درباره نرم‌افزارها و پلتفرم‌های هوشمندسازی سخن گفت.
در ادامه، امیرحسین رشیدیان از دیگر فعالان حوزه فناوری ارتباط هلدینگ اتصال صنعت میانه، موضوع اتصال‌پذیری و ارتباطات در شبکه‌های هوشمند را بررسی کرد.
بخش‌های بعدی نشست به جنبه‌های پیشرفته‌تر اختصاص داشت؛ تورج شبانیان، عضو هیأت علمی پژوهشگاه، درباره زیرساخت‌های Industry 4.0 و گذر از اینترنت اشیاء به نسل جدید شبکه‌ها سخنرانی کرد.
امین قلمی اسکویی، عضو هیأت علمی پژوهشگاه، مروری بر آزمون‌های انطباق، کارایی و عملکرد در حوزه IoT ارائه داد.
در ادامه، رضا بحری، معاون پژوهشکده فناوری ارتباطات، برنامه توسعه زیرساخت‌های آزمایشگاهی پژوهشگاه و توانمندی‌های موجود در این حوزه را تشریح کرد.
این نشست تخصصی گامی مهم در مسیر تقویت زیرساخت‌های ارزیابی و ارتقای کیفیت محصولات و خدمات اینترنت اشیاء در کشور ارزیابی می‌شود.
انتهای پیام/