خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 16 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قدم اول انصاری در سمنان؛ ادای احترام به ۳هزار شهید والامقام استان

مهر | اجتماعی و حوادث، سیاسی، استان‌ها | سه شنبه، 16 اردیبهشت 1404 - 08:40
سمنان- شینا انصاری رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست، در گام نخست سفر خود به سمنان، با ادای احترام به شهیدانِ دلیر این دیار، پیوند سبزِ امروزِ محیط زیست را با خونِ سرخِ ایثارگران گره زد.
سمنان،استان،محيط،شهداي،شهيد،رئيس،انصاري،خون،مقدس،حفاظت،جمهور

به گزارش خبرنگار مهر، شینا انصاری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست صبح سه شنبه در رأس هیئتی وارد سمنان شد و بعد از استقبال رسمی از سوی مسئولان به گلزار شهدای امامزاده اشرف (ع) سمنان رفت تا نسبت به سه هزار شهید استان سمنان ادای احترام کند.
وی در این مراسم، با حضور بر مزار شهید محیط بان جعفری، یاد و خاطر این شهید گرانقدر را نیز گرامی داشت.
محیط بان شهید غلامرضا جعفری که متولد خارتوران بی ارجمند شهرستان شاهرود است ۲۰ سال قبل در منطقه صیدوا به ضرب گلوله شکارچیان غیرمجاز به شهادت رسید.
انصاری در این مراسم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، ضمن گرامیداشت یاد شهدای استان سمنان، تاکید کرد: شهیدان محیط‌بان در اوج فداکاری، جان خودشان را تقدیم کشورمان کردند.
معاون رئیس جمهور همچنین امنیت را مرهون خون شهدای ایران اسلامی دانست و تاکید کرد: مردم استان سمنان با سه هزار شهید، سهم خود را در قبال کشورمان و انقلاب ادا کردند.
وی تصریح کرد: در سکوت مقدس این اماکن مقدس، همان عهدی را تجدید می‌کنیم که شهیدان با خون خود بستند؛ پاسداری از این سرزمین، هم از مرزهایش و هم از طبیعتش، امروز ما وامدار شهدای استان سمنان هستیم، همان‌گونه که فردا، نسل‌های آینده وامدار محیط زیستی پاک خواهند بود.
معاون رئیس جمهور همچنین افزود: اینجا، در کنار آرامگاه عزیزانی که خاک را با خون خود مقدس کردند، سوگند یاد می‌کنیم که همان‌گونه که آن‌ها از میهن دفاع کردند، ما نیز از طبیعت این مرز و بوم حفاظت خواهیم کرد.
انصاری افزود: شهدای استان سمنان به ما آموختند که وفاداری تا پای جان، و امروز محیط زیست نیازمند همین پایمردی است.
قرار است وی دقایقی دیگر در نخستین برنامه رسمی کاری خود در سمنان، به دیدار پرسنل اداره کل و رؤسای مراکز حفاظت از محیط زیست استان سمنان برود وی بعد از ساعتی در دفتر نماینده ولی فقیه در استان سمنان حضور پیدا خواهد کرد تا با حجت الاسلام مطیعی دیدار و گفتگو کند.