خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 16 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایتالیا می‎‌خواست رافینیا را از برزیل بدزدد!

مشرق | ورزشی | سه شنبه، 16 اردیبهشت 1404 - 02:00
فدراسیون فوتبال ایتالیا پیش از این تلاش کرده بود رافینیا را برای حضور در تیم ملی این کشور متقاعد کند.
ايتاليا،ملي،تيم،بازي،فدراسيون،مانچيني،پاسپورت،رافائل،بارسلونا

به گزارش مشرق، گاتزتا دلو اسپورت مدعی شده است که فدراسیون فوتبال ایتالیا در سال ۲۰۲۰ و زمانی که روبرتو مانچینی هنوز هدایت تیم ملی این کشور را برعهده داشت، تلاش‌هایی جدی‌ برای جذب رافینیا انجام داده بود تا او برای تیم ملی ایتالیا بازی کند.
رافینیا که در آن زمان در لیگ برتر انگلیس برای لیدز یونایتد بازی می‌کرد، شخصاً تایید کرده که چنین تماسی وجود داشته و حتی گفته جورجینیو نقشی کلیدی در متقاعد کردن او برای پیوستن به آتزوری ایفا کرده بود.
این بازیکن از طریق پدرش، رافائل دیاز بلولی که دارای ریشه ایتالیایی است، واجد شرایط بازی برای تیم ملی ایتالیا بود.
او همچنین دارای پاسپورت ایتالیایی است، نکته‌ای که باعث شده در فهرست بارسلونا به‌ عنوان بازیکن غیراروپایی محسوب نشود، هرچند در نهایت تصمیم گرفت برای تیم ملی برزیل بازی کند.
دکو، مدیر ورزشی بارسلونا، نیز پیش‌تر در سال ۲۰۲۱ تایید کرده بود که فدراسیون فوتبال ایتالیا تلاش‌هایی برای جذب رافینیا داشته و در مصاحبه‌ای گفته بود: «سال گذشته بررسی بسیار جدی‌ از سوی فدراسیون ایتالیا انجام شد.»
رافینیا می‌توانست یکی دیگر از برزیلی‌های حاضر در ترکیب مانچینی در یورو ۲۰۲۰ باشد، تیمی که شامل بازیکنانی چون جورجینیو، امرسون پالمیری و رافائل تولوی با ریشه برزیلی بود که در نهایت قهرمان اروپا شدند.
رافینیا در گفت‌وگو با ایزابلا پالیاری در این باره اظهار داشت: «خیلی نزدیک بود که دعوت تیم ملی ایتالیا را بپذیرم.
حتی می‌توانستم در یورویی که آنها در آن قهرمان شدند حضور داشته باشم.
تقریباً آماده بودم.
افراد بسیاری از تیم ملی ایتالیا با من تماس گرفتند.
جورجینیو همیشه با من تماس می‌گرفت.
کادر فنی ایتالیا پروژه فوق‌العاده‌ای برایم ترسیم کرده بود که واقعاً من را تحت‌ تاثیر قرار داد اما در عمق وجودم هنوز یک درصد امید داشتم که پیراهن برزیل را بپوشم.
خوشبختانه پاسپورت ایتالیایی‌ام به‌ موقع نرسید.»