لزوم ایجاد دانشگاه علوم پزشکی مستقل در قوچان
قوچان - نماینده مردم قوچان و فاروج در مجلس شورای اسلامی در خصوص لزوم ایجاد دانشگاه علوم پزشکی مستقل در قوچان تأکید کرد و گفت: باید هرچه سریعتر استقلال دانشکده علوم پزشکی قوچان محقق شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی آذری شامگاه دوشنبه در حاشیه بازدید معاون حقوقی و امور مجلس وزیر بهداشت از بیمارستان موسی بن جعفر (ع) قوچان اظهار کرد: سه استدلال قوی فاصله کوتاه این شهرستان با ترکمنستان، تردد سالیانه ۳۰ میلیون زائر و پوشش جمعیت درمانی شهرهای همجوار میتواند به استقلال دانشکده علوم پزشکی قوچان منجر شود.
نماینده مردم قوچان و فاروج در مجلس شورای اسلامی با اشاره به کمکهای گذشته دولت در دوران کرونا اظهار کرد: در آن زمان با پیگیریهای انجامشده حدود ۸ میلیارد تومان از محل یارانهها بهصورت نقد به حوزه درمانی شهرستان تزریق شد که بیشک جان بسیاری را نجات داد.
وی بابیان اینکه پنج سال است پیگیر استقرار دستگاه MRI در قوچان هستیم، افزود: اگر در آن دوران، دستگاههای MRI و سیتیاسکن در دسترس ما بود، قطعاً بسیاری از فوتیهای کرونا را شاهد نبودیم.
آذری با اشاره به پیگیری اخیر برای دریافت مطالبات حوزه درمان از سازمان تأمین اجتماعی، گفت: خوشبختانه با کمک وزارت بهداشت و پیگیریهای انجامشده بخش زیادی از مطالبات این حوزه پرداخت شد.
نماینده مردم قوچان و فاروج در مجلس شورای اسلامی در خصوص لزوم ایجاد دانشگاه علوم پزشکی مستقل در قوچان تأکید کرد: ما از مرز عشقآباد فقط ۳۵ کیلومتر فاصلهداریم، سالانه حدود ۳۰ میلیون زائر امام رضا (ع) از مسیر قوچان عبور میکنند و جمعیتی بالغبر ۲۰۰ هزار نفر ثابت، ۵۰ هزار نفر سیار و جمعیت شهرستانهای اطراف مانند فاروج و درگز به ظرفیت درمانی این منطقه متکی هستند که بر اساس این سه استدلال قوی، باید هرچه سریعتر استقلال دانشکده علوم پزشکی قوچان محقق شود.
وی تأکید کرد: وزیر بهداشت، معاون پارلمانی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با این موضوع موافقاند و بیش از ۵۰ درصد مسیر اداری طی شده است، اما همچنان صدور یک مجوز اداری باعث تأخیر شده است.
پروژه بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی شهید کلاهدوز در انتظار حمایت بودجهای
آذری همچنین با اشاره به احداث بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی شهید یوسف کلاهدوز خبر داد و گفت: با پیگیریهایی که انجام شد، مجوز ماده ۲۰ این بیمارستان طی دو روز صادر شد، درحالیکه فرآیند قانونی آن معمولاً یک سال زمان میبرد و این بیمارستان که زمین آن اهدایی بوده به همت خیرین ساخته میشود.
نماینده مردم قوچان و فاروج در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: فاز نخست این بیمارستان با ظرفیت ۱۷۰ تخت موافقت شده و برای فاز دوم نیز منابع و زمین مهیاست که انتظار میرود دولت و وزارت بهداشت برای تکمیل فاز دوم همکاری کنند.