خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 16 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استاندار گیلان: صالح‌نیا الگوی اخلاق بود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 15 اردیبهشت 1404 - 21:12
انزلی- استاندار گیلان گفت: مکتب صالح نیا فقط ورزش نبود بلکه الگوی اخلاق بود که برای مردم شهر و کشورش این سبک را به یادگار گذاشت.
عمر،ماندگار،گيلان،معلم،تصريح،ورزش،ايراندوست،استاديوم،استاندا ...

به گزارش خبرنگار مهر، هادی حق‌شناس عصر دوشنبه در مراسم درگذشت بهمن صالح‌نیا پیشکسوت فوتبال در بندرانزلی اظهار کرد: این مرد بزرگ در طول ۸۸ سال عمر بابرکت خود، میراث گران‌بهایی را بر جای گذاشت که در تاریخ ماندگار است.
وی گفت: طول عمر چندان مهم نیست و آنچه که اهمیت دارد عرض عمر است همان‌طور که مرحوم سیروس قایقران با وجود عمر کوتاه، نام و یادش همواره زنده است.
استاندار گیلان تصریح کرد: امروز همگی در این مکان جمع شدیم تا این پیام را به نسل حاضر و آینده منتقل کنیم که هرکس ریشه در دل مردم داشته باشد همواره جاودان، ماندگار و عزیز خواهد بود.
حق‌شناس افزود: مرحوم صالح‌نیا هم معلم بود و هم درمدرسه و محلات فعال بود و باشگاه ملوان را پایه‌گذاری کرد که در طول ۶ دهه گذشته با وجود فراز و نشیب‌ها ماندگار است زیرا پایه‌گذار آن کسی بود که معلم، عالم و در میان مردم و قدردان مردم بود.
وی با بیان اینکه امروز کمتر کسی در سیره و سیرت شبیه او پیدا می‌شود گفت: مکتب او فقط ورزش نبود بلکه الگوی اخلاق بود که برای مردم شهر و کشورش این سبک را به یادگار گذاشت که می‌توان با دست خالی در منطقه، شهر، کشور و در آسیا درخشید.
استاندار گیلان تصریح کرد: نسلی که ایشان تربیت نمود از آقای ایراندوست و احمدزاده گرفته تا فرهاد پورغلامی، مازیار زارع، پژمان نوری و … که تا تاریخ هست این نام‌ها خواهد درخشید.
حق‌شناس ادامه داد: در چند ماه اخیر پیگیر وضعیت ساخت استادیوم هستیم لذا دو قطعه زمین در ابتدا و انتهای انزلی در نظر گرفته شده است.
وی در پایان تصریح کرد: پس از طی فرآیند اداری با همکاری وزارت ورزش در دولت چهاردهم این استادیوم ساخته خواهد شد و نام آن نیز به پیشنهاد آقای ایراندوست، به نام معلم ورزش و اخلاق گیلان بهمن صالح‌نیا خواهد بود.