خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 16 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف ۲۰ فقره سرقت در خرم‌آباد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 15 اردیبهشت 1404 - 20:58
خرم‌آباد - رئیس پلیس آگاهی لرستان از دستگیری چهار سارق و کشف ۲۰ فقره سرقت منزل و اماکن خصوصی در خرم‌آباد خبر داد.
پليس،سرقت،رخشان،سرهنگ،متهمان،قضائي

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ عبدالرضا رخشان در سخنانی، اظهار داشت: در پی وقوع سرقت منزل در شهرستان خرم‌آباد، موضوع برای شناسایی و دستگیری سارق یا سارقان به‌صورت ویژه در دستور کار پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
وی افزود: مأموران با تلاش شبانه‌روزی و اشراف اطلاعاتی ۴ نفر را در این زمینه شناسایی و ضمن هماهنگی قضائی، در یک عملیات غافلگیرانه آنان را در مخفیگاهشان دستگیر کردند.
رئیس پلیس آگاهی لرستان، گفت: متهمان در تحقیقات پلیس تاکنون به ۲۰ فقره سرقت منزل و اماکن خصوصی در سطح شهرستان خرم‌آباد معترف شدند.
سرهنگ رخشان با بیان اینکه متهمان برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند، بیان داشت: افزایش احساس امنیت مردم مهم‌ترین دغدغه پلیس است و از شهروندان خواست، ضمن رعایت نکات ضروری پیشگیری از سرقت، موارد مشکوک را از طریق تلفن ۱۱۰ دراسرع‌وقت به پلیس اطلاع دهند.