کیفیسازی آموزشها در آموزش و پرورش استان مرکزی - تسنیم
فرماندار اراک بر تجربیات جهانی از جمله کشورهای ژاپن و آلمان، تأکید کرد و مسیر توسعه پایدار را سرمایه گذاری در آموزش، تربیت نیروی انسانی و ارتقای فناوری دانست.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سعید حمیدی، فرماندار اراک عصر امروز در آیین تکریم و تجلیل از بازنشستگان و معلمان نمونه ناحیه دو اراک با اشاره به اهمیت بیبدیل جایگاه معلم در فرهنگ دینی و ملی، گفت: در فرهنگ اسلامی، معلمی شغل انبیا است و کسی که کلمهای بیاموزد، سزاوار تکریم ابدی است و این نگاه، اساس نظام تربیتی ما را شکل داده است.
وی افزود: از سال 1905 میلادی، جهان شاهد جهشی عظیم در علم و دانش بود که مسیر توسعه کشورها را دگرگون ساخت و کشورهایی مانند ژاپن و آلمان که درگیر جنگ و فجایع انسانی شدند و فاقد منابع طبیعی بودند، با تکیه بر آموزش، اکنون جزو پنج اقتصاد برتر دنیا هستند.
حمیدی تصریح کرد: دولت سیزدهم با شعار نهضت عدالت آموزشی، عزم جدی در رفع تبعیضهای منطقهای و توسعه تجهیزات آموزشی دارد که در برخی مناطق، سرانه فضای آموزشی پایینتر از میانگین استاندارد است و باید این فاصله جبران شود.
فرماندار اراک با اشاره به کمبود تجهیزات آزمایشگاهی در هنرستانها و نقش کلیدی آموزشهای فنی و حرفه ای در پیشرفت صنعتی، ادامه داد: توسعه بیضابطه دانشگاهها در سالهای اخیر، نباید ما را از اهمیت تربیت تکنسین و نیروی ماهر غافل کند و هنرستانهای جوار صنعت باید محور توسعه فناوری باشند.
وی با اشاره به دو بحران مهم کشور بیان کرد: بحران کمآبی و مصرف بیرویه انرژی، کشور را در شرایط دشواری قرار داده است که از مدیران و معلمان انتظار میرود با فرهنگسازی در میان دانشآموزان، به عنوان ناظران افتخاری، ما را در مدیریت مصرف یاری کنند.
حمیدی افزود: نقش آموزش در عبور از چالشهای ملی انکارناپذیر است و جوانان ما سرمایه اصلی کشور هستند که باید در محیطی امن، مجهز و علمی پرورش یابند و بیتوجهی به پیوند علم و عمل، آسیب جدی به آینده توسعه کشور وارد میکند.
فرماندار اراک بیان کرد: توجه به معیشت، کرامت و شأن معلمان نیز باید در رأس امور قرار گیرد، چرا که آینده کشور بر دستان آنان ساخته میشود و حفظ انگیزه و عزتنفس معلم، زمینهساز ارتقای کیفیت آموزشی و پرورش نسل توانمند آینده است.
آغاز ساخت مدرسه 12 کلاسه با همت خیرین مدرسه ساز استان مرکزی
قدیر امینی مصلحآبادی، مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو اراک، در این آیین، گفت: در نخستین هفته مسئولیتم، آغاز ساخت یک مدرسه 12 کلاسه در منطقه شهدای صفری با تلاش مجمع خیرین مدرسهساز استان مرکزی کلید خورد که این مدرسه گامی مهم در رفع کمبود فضای آموزشی و کاهش تراکم دانشآموزان در مدارس موجود خواهد بود.
وی افزود: مبلغ 300 میلیون تومان نیز به نام مرحوم شهید ثانیپور، شهید فعال پزشکی در دوران کرونا، برای توسعه کتابخانهها تخصیص داده شد و همچنین 100 جلد کتاب به ارزش 50 میلیون تومان توسط خانوادهای فرهنگی جهت ارتقای فرهنگ مطالعه فرهنگیان تأمین شد.
ضمن اینکه اگر کتاب نخوانیم، باید هزینههای بسیار سنگینتری برای ناآگاهی در جامعه پرداخت کنیم.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو اراک تصریح کرد: نقش خیرین در ارتقای شاخصهای آموزشی استان بی بدیل است و توسعه فضاهای آموزشی بدون مشارکت خیرین امکانپذیر نیست چراکه آنها بازوان توانمند آموزش و پرورش هستند و حضورشان در کنار ما، نویدبخش آیندهای روشن برای فرزندان این مرز و بوم است.
امینی مصلحآبادی عنوان کرد: برنامهریزی برای اجرای طرحهایی با محوریت عدالت آموزشی و توجه به مناطق کمبرخوردار استان، مورد تاکید است و تمام تلاش ما این خواهد بود که هیچ دانشآموزی به دلیل ضعف زیرساختهای آموزشی از فرصت یادگیری محروم نشود.
وی تصریح کرد: تجربه، دانش و دلسوزی فرهنگیان، پشتوانهای است که میتواند راه آینده را روشن سازد و قدردانی از معلم، تجلیل از دانایی و ارزشنهادن به آیندهسازی کشور است و نقش بیبدیل معلمان در تربیت نسلهای آینده، سرمایهای ماندگار برای توسعه پایدار جامعه است.
انتهای پیام/711/