خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 15 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرشیدی وقتی دید نمی‌تواند خدمت کند، شجاعانه کناره‌گیری کرد - تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 15 اردیبهشت 1404 - 17:53
حداد عادل با تأکید بر روحیه انقلابی و اخلاقی مرحوم فرشیدی گفت: او وزارت را مسئولیتی الهی می دانست و زمانی که احساس کرد نمی تواند در مسیر آرمان ها گام بردارد، با شجاعت از مسئولیت کناره گرفت.
فرشيدي،اسلامي،مسير،كانون،تربيت،انقلاب،حداد،عادل،مرحوم،مدارس

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، غلامعلی حداد عادل، عضو شورای عالی آموزش و پرورش و رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی امروز در مراسم بزرگداشت مرحوم محمود فرشیدی گفت: نخستین آشنایی رو در رو و جدی من با آقای فرشیدی، در دوران وزارت مرحوم پرورش بود؛ زمانی که آقای فرشیدی مسئولیت مدیرکلی آموزش و پرورش استان کرمان را بر عهده داشت.
وی ادامه داد: پس از تصویب قانون تأسیس مدارس غیردولتی و رسمیت یافتن این مسیر، آقای فرشیدی به فکر راه‌اندازی مجموعه‌ای برای سامان‌دهی تربیت اسلامی در این فضا افتاد.
او این ایده را با مرحوم آیت‌الله مهدوی کنی مطرح کرد که با استقبال و تأیید مواجه شد در نتیجه، کانون مدارس اسلامی شکل گرفت و آقای فرشیدی دبیر این کانون شد و بعدها نیز دبیر کانون تربیت اسلامی بود.
حداد عادل با تأکید بر شخصیت متعهد و انقلابی فرشیدی گفت: او از جمله نیروهایی بود که آگاهانه و به درستی، مسیر تعلیم و تربیت اسلامی را پس از انقلاب برگزید و لحظه‌ای از مسیر و توصیه‌های امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب فاصله نگرفت.
وی با اشاره به سجایای اخلاقی فرشیدی افزود: پاکدستی، چه در عرصه اخلاقی و چه مالی، از ویژگی‌های بارز او بود.
حب دنیا و تعلقات مادی، ذره‌ای او را از راه حق و مسیر انقلاب دور نکرد.
عضو شورای عالی آموزش و پرور خاطرنشان کرد: دعوت به وزارت را تنها به عنوان یک وظیفه پذیرفت و هنگامی که احساس کرد نمی‌تواند آن‌گونه که شایسته است خدمت کند با شجاعت از این مسئولیت کنار رفت.
هیچ‌گاه استقلال فکری خود را از دست نداد و هرگز حق را به پای مصلحت‌های پست و مقام قربانی نکرد.
حداد عادل در پایان تأکید کرد: آقای فرشیدی با راه‌اندازی کانون مدارس اسلامی، فرهنگیان متعهد به انقلاب اسلامی را گرد هم آورد تا تعلیم و تربیت را در مسیر ارزشی و اسلامی دنبال کنند؛ مسیری که خود با تمام وجود به آن باور داشت و تا پایان عمر بر آن ماند.
انتهای پیام/