خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 15 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیگیری برای جذب سرمایه‌گذار سومین کارخانه چغندرقند کرمانشاه - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 15 اردیبهشت 1404 - 15:53
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از پیگیری جذب سرمایه گذار برای ساخت سومین کارخانه چغندر قند در کرمانشاه خبر داد و گفت: مشوق هایی همچون تسهیلات ارزان قیمت، زمین و پیگیری تأمین آب مورد نیاز طرح برای سرمایه گذار در نظر گرفته شده است.
استان،چاله،فرآوري،كشاورزي،ايجاد،محصول،ارزش،ميزان،سازمان،كرما ...

علی چاله چاله در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به فرآوری چغندرقند که اکنون در استان با مشکل مواجه شده اظهار کرد: برای فرآوری این محصول در استان در قالب الگوی کشت یک سطحی در نظر گرفته شده که متاسفانه ظرفیت دو کارخانه قند موجود در استان جوابگوی فرآوری محصول تولیدی استان نیست.
وی افزود: یکی از نیازهای اساسی و اصلی ما راه‌اندازی کارخانه قند سوم است که در حال پیگیری آن هستیم و انگیزه‌هایی از جمله تسهیلات ارزان قیمت، زمین و پیگیری تامین آب مورد نیاز طرح برای سرمایه‌گذار ایجاد شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: امید است که به زودی این موضوع محقق شود و شاهد این باشیم که در سطح استان متناسب با تولید محصول ظرفیت فرآوری هم داشته باشیم.
چاله چاله با اشاره به نامگذاری که امسال انجام شده که بخش عمده‌ای از آن به حوزه کشاورزی مربوط می‌شود، گفت: امید است با برنامه‌ریزی انجام شده بتوانیم سبب افزایش امنیت غذایی در سطح کشور شویم.
وی با اشاره به اینکه ممکن است در طول مسیر موانعی برای سرمایه‌گذاری‌های ویژه ایجاد شود گفت: در جهت رفع این موانع و مشکلات جلسات متعددی برگزار شده و امسال با جدیت و شرایط ویژه در حال تلاش در این زمینه هستیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: یک عامل اصلی و تعیین کننده در این حوزه سودآوری است؛ در واقع سرمایه‌گذار به دنبال این است که علاوه بر تولید یا ایجاد یا ارزش افزوده در یک نوع محصول همزمان به منافع اقتصادی خود نیز دست یابد.
چاله چاله گفت: اولویت‌های سرمایه‌گذاری ما در قالب منابع و تسهیلات تکلیفی است که در اختیار استان قرار می‌گیرد، همچنین منابعی که از طریق صندوق‌های حمایت از توسعه بخش کشاورزی و موسسات مالی در اختیار سازمان قرار می‌گیرد باید به سمت مزیت‌ها هدایت شوند که حداکثر ایجاد ارزش افزوده و میزان فرآوری را در استان داشته باشیم.
چاله چاله گفت: یکی از برنامه‌هایی که سازمان جهاد کشاورزی دارد، هدایت همین منابع و سرمایه‌ها به سمت ایجاد واحدهای تولیدی در زنجیره‌های ارزش در استان و در محصولات مختلف است که شاهد حداکثر میزان فرآوری در سطح استان باشیم.
وی عنوان کرد: هدف ما این است که حداکثر ایجاد ارزش افزوده را در محصولات تولیدی استان شاهد باشیم و پس از آن بنابر اولویت‌هایی که مشخص می‌کنیم به محصول سایر استان‌ها بپردازیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: میزان تولیدات استان بیش از پنج میلیون تن است و همین میزان نیز حدوداً ظرفیت فرآوری واحدهای تولیدی استان است، اما اکنون با دو مشکل اساسی مواجه هستیم.
چاله چاله در ادامه افزود: نخست اینکه فرآوری مراحل مختلف دارد و ممکن است طی چند مرحله این کار صورت گیرد و دوم اینکه بین واحدهایی که فرآوری انجام می‌دهند با تولید محصولاتی که در استان داریم باید همخوانی وجود داشته باشد.
وی با بیان اینکه اکنون اولویت اجرای طرح‌ها باید بر اساس محصولاتی باشد که در داخل استان با فرآوری پایین و با کمترین میزان ارزش افزوده از استان خارج می‌شود و به مصرف می‌رسد، گفت: اقدامات خوبی در سال‌های اخیر صورت گرفته، اما کافی نیست و مستلزم این است که پیگیر تامین منابع باشیم.
انتهای پیام/