خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 15 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روزی برای تکریم از "فرشتگان نجات" در کردستان

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 15 اردیبهشت 1404 - 15:53
15 اردیبهشت ماه روز ماما و قدردانی از قهرمانان بی صدایی است که به عنوان "فرشتگان نجات" به صورت شبانه روزی در حال تلاش و ایثار هستند.
زايمان،ماماها،روز،ماما،سنندج،مادران،قدرداني،كردستان،سلامت،پز ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، ماماها به عنوان حرفه‌ای‌های بهداشت و درمان، نقش حیاتی در دوران بارداری، زایمان و پس از زایمان ایفا می‌کنند.
آن‌ها نه تنها مراقبت‌های پزشکی را ارائه می‌دهند، بلکه به مادران و خانواده‌ها در زمینه‌های روانی و اجتماعی نیز کمک می‌کنند.
ماماها به عنوان متخصصان بهداشت باروری، نقشی حیاتی در تامین سلامت مادر و نوزاد ایفا می‌کنند و با دانش و مهارت خود، در مراحل مختلف زندگی بانوان، از دوران بارداری و زایمان تا پس از آن، همراه و پشتیبان آنان هستند.
روز ماما مصادف با 15 اردیبهشت‌ماه است، این روز از سوی سازمان بهداشت جهانی برای قدردانی از این قشر زحمت‌کش و فداکار نامگذاری شده است.
روزی که روز احترام و قدردانی از این قهرمانان بی‌صدا است.
هر ساله در این روز، تجلیل از زحمات و خدمات ماماها در سراسر کشور از جمله استان کردستان برگزار می‌شود.
این روز فرصتی است تا به اهمیت نقش ماماها در سلامت مادران و نوزادان، پرداخته و از تلاش‌های بی‌وقفه آن‌ها قدردانی شود.
در همین زمینه شعله شاه‌غیبی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان ظهر امروز به همراه سرپرست معاونت آموزشی و جمعی از مدیران دانشگاه با حضور در بیمارستان بعثت سنندج، روز جهانی ماما را به تمام ماماهای شاغل در این مرکز تبریک گفت و از تلاش‌های بی‌دریغ آنان به عنوان "فرشتگان نجات" با اهدای شاخه‌های گل قدردانی کرد.
وی با اشاره به نقش حیاتی و حساس مامایی در نظام سلامت، گفت: ماماها همانند فرشتگان نجات با دستان پر مهر و دانش خود، نویدبخش زندگی و سلامتی برای مادران و فرزندان این سرزمین هستند.
در سال‌های اخیر، با توجه به اهمیت موضوع افزایش جمعیت، نقش ماماها در تشویق به فرزندآوری و ارائه مراقبت‌های با کیفیت بارداری و زایمان، بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان ارتقای جایگاه و منزلت حرفه مامایی را ضروری دانست و افزود: دانشگاه علوم پزشکی کردستان همواره در تلاش است تا با فراهم کردن امکانات و آموزش‌های لازم، از تلاش‌های ارزشمند این عزیزان حمایت کند.
به گزارش تسنیم، ماما باید مهارت‌های خوبی مانند اعتماد به نفس و آرامش داشته باشد تا بتواند با بیمار ارتباط برقرار و حال او را خوب کنند؛ ماما باید با بیمار به خوبی رفتار کند و استرس او را کاهش دهد که همه اینها مستلزم نداشتن دغدغه کاری و پرداخت به موقع حقوق و کارانه است.
بیمارستان بعثت سنندج با ارائه خدماتی نوین از جمله زایمان طبیعی بدون درد، حضور رایگان مامای همراه و برگزاری کلاس‌های زایمان فیزیولوژیک، تلاش می‌کند تجربه‌ای ایمن و آرام برای مادران فراهم کند.
این بخش تخصصی، خدمات متنوعی را در زمینه سلامت زنان از جمله مشاوره و درمان مشکلات یائسگی، نازایی و انجام زایمان‌های طبیعی و سزارین و ماما همراه ارائه می‌دهد و آماده پذیرش و بستری بیماران است.
بخش زایشگاه بیمارستان بعثت سنندج دارای 10 تخت LDR به معنای اتاق‌های اختصاصی برای مراحل زایمان، 11 تخت تحت نظر و 3 اتاق معاینه اورژانس مامایی و به عنوان مرکز ارجاعی برای زنان باردار از شهرستان‌های مختلف پذیرای مراجعین است.
انتهای پیام/481/