روزی برای تکریم از "فرشتگان نجات" در کردستان
15 اردیبهشت ماه روز ماما و قدردانی از قهرمانان بی صدایی است که به عنوان "فرشتگان نجات" به صورت شبانه روزی در حال تلاش و ایثار هستند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، ماماها به عنوان حرفهایهای بهداشت و درمان، نقش حیاتی در دوران بارداری، زایمان و پس از زایمان ایفا میکنند.
آنها نه تنها مراقبتهای پزشکی را ارائه میدهند، بلکه به مادران و خانوادهها در زمینههای روانی و اجتماعی نیز کمک میکنند.
ماماها به عنوان متخصصان بهداشت باروری، نقشی حیاتی در تامین سلامت مادر و نوزاد ایفا میکنند و با دانش و مهارت خود، در مراحل مختلف زندگی بانوان، از دوران بارداری و زایمان تا پس از آن، همراه و پشتیبان آنان هستند.
روز ماما مصادف با 15 اردیبهشتماه است، این روز از سوی سازمان بهداشت جهانی برای قدردانی از این قشر زحمتکش و فداکار نامگذاری شده است.
روزی که روز احترام و قدردانی از این قهرمانان بیصدا است.
هر ساله در این روز، تجلیل از زحمات و خدمات ماماها در سراسر کشور از جمله استان کردستان برگزار میشود.
این روز فرصتی است تا به اهمیت نقش ماماها در سلامت مادران و نوزادان، پرداخته و از تلاشهای بیوقفه آنها قدردانی شود.
در همین زمینه شعله شاهغیبی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان ظهر امروز به همراه سرپرست معاونت آموزشی و جمعی از مدیران دانشگاه با حضور در بیمارستان بعثت سنندج، روز جهانی ماما را به تمام ماماهای شاغل در این مرکز تبریک گفت و از تلاشهای بیدریغ آنان به عنوان "فرشتگان نجات" با اهدای شاخههای گل قدردانی کرد.
وی با اشاره به نقش حیاتی و حساس مامایی در نظام سلامت، گفت: ماماها همانند فرشتگان نجات با دستان پر مهر و دانش خود، نویدبخش زندگی و سلامتی برای مادران و فرزندان این سرزمین هستند.
در سالهای اخیر، با توجه به اهمیت موضوع افزایش جمعیت، نقش ماماها در تشویق به فرزندآوری و ارائه مراقبتهای با کیفیت بارداری و زایمان، بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان ارتقای جایگاه و منزلت حرفه مامایی را ضروری دانست و افزود: دانشگاه علوم پزشکی کردستان همواره در تلاش است تا با فراهم کردن امکانات و آموزشهای لازم، از تلاشهای ارزشمند این عزیزان حمایت کند.
به گزارش تسنیم، ماما باید مهارتهای خوبی مانند اعتماد به نفس و آرامش داشته باشد تا بتواند با بیمار ارتباط برقرار و حال او را خوب کنند؛ ماما باید با بیمار به خوبی رفتار کند و استرس او را کاهش دهد که همه اینها مستلزم نداشتن دغدغه کاری و پرداخت به موقع حقوق و کارانه است.
بیمارستان بعثت سنندج با ارائه خدماتی نوین از جمله زایمان طبیعی بدون درد، حضور رایگان مامای همراه و برگزاری کلاسهای زایمان فیزیولوژیک، تلاش میکند تجربهای ایمن و آرام برای مادران فراهم کند.
این بخش تخصصی، خدمات متنوعی را در زمینه سلامت زنان از جمله مشاوره و درمان مشکلات یائسگی، نازایی و انجام زایمانهای طبیعی و سزارین و ماما همراه ارائه میدهد و آماده پذیرش و بستری بیماران است.
بخش زایشگاه بیمارستان بعثت سنندج دارای 10 تخت LDR به معنای اتاقهای اختصاصی برای مراحل زایمان، 11 تخت تحت نظر و 3 اتاق معاینه اورژانس مامایی و به عنوان مرکز ارجاعی برای زنان باردار از شهرستانهای مختلف پذیرای مراجعین است.
انتهای پیام/481/