خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 15 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دروازه طلایی سرمایه‌گذاری در غرب؛ زنجان منتظر بیداری مدیران! - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 15 اردیبهشت 1404 - 14:30
با توجه به مزیت های کم نظیر استان زنجان برای سرمایه گذاری آیا این استان به بهشت سرمایه گذاران تبدیل خواهد شد؟
استان،زنجان،ظرفيت،عرصه،بزرگي،توجه،همت،جذب،سرمايه،طارم،سلطاني ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، استان زنجان با حدود یک میلیون و 200 هزار نفر جمعیت یکی از استان‌های نزدیک به پایتخت ایران اسلامی بوده که با استان‌های قزوین، آذربایجان‌های شرقی و غربی، اردبیل، همدان، کردستان و گیلان همجوار است که این خود یکی از مزیت‌های سرمایه‌گذاری در این استان است.
استان زنجان دارای هشت شهرستان به نام‌های زنجان، ابهر، خرمدره، خدابنده، سلطانیه، طارم، ایجرود و ماهنشان است که هر یک ظرفیت‌های خوبی برای سرمایه‌گذاری دارند.
ظرفیت‌های طبیعی و جغرافیایی سبب شده این استان یکی از استان های دارای ظرفیت در بخش کشاورزی و معدنی باشد.
تنوع محصولات کشاورزی در شهرستان‌های استان از جمله طارم یک مزیت عمده برای سرمایه‌گذاری در این بخش است که اگر توجه ویژه‌ای به آن شود نتایج بزرگی را به دنبال خواهد شد.
توسعه صنایع تبدیلی ظرفیت فراموش شده در این بخش است که همت مسئولان برای جذب سرمایه‌گذار را می‌طلبد.
وجود معادن غنی در استان و خام فروشی و عدم تکمیل زنجیره تولید در این عرصه باعث شده تا ظرفیت بزرگی در این بخش مورد کم توجهی قرار گیرد.
زیرساخت‌های حوزه برق و آی تی در استان زنجان می‌تواند برای سرمایه‌گذاری در این عرصه برای سرمایه‌گذاران جذاب باشد.
با توجه به اینکه صنایع بزرگی در این بخش در زنجان فعالیت دارند.
ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی در زنجان و موقعیت مناسب استان در این عرصه می‌تواند زنجان را به یکی از قطب‌های انرژی پاک در کشور تبدیل کند.
ظرفیت نیروی انسانی جوان و تحصیل کرده نیز ظرفیت بزرگی برای حمایت از سرمایه‌گذاری در استان زنجان است.
وجود میراث فرهنگی غنی که سالهاست با غفلت از سرمایه‌گذاری در این عرصه روبرو بوده با کمی همت در این عرصه دستاوردهای بزرگی خواهد داشت، جاذبه‌های گردشگری مانند گنبد سلطانیه، غار کتله خور و مجموعه‌های تاریخی و فرهنگی، می‌توانند گردشگران داخلی و خارجی را جذب کنند.
با توجه به توسعه هوش مصنوعی در سطح جهان و کشور و وجود ظرفیت‌های انسانی، علمی و زیرساختی، سرمایه ‌گذاری در این عرصه استان زنجان را یکی از استانهای پیشرو در این عرصه تبدیل خواهد کرد.
وجود شهرک‌های صنعتی متعدد در استان و استقرار واحدهای تولیدی متنوع باعث شده تا زنجان یک ظرفیت بزرگی برای سرمایه گذاری باشد، با توجه به اینکه قرار است منطقه ویژه اقتصادی نیز در این استان راه اندازی شود.
این زیرساخت‌ها می‌توانند به عنوان پایگاه صادراتی برای شرکت‌های داخلی و خارجی عمل کنند.
اینها تنها نمونه‌هایی از ده‌ها ظرفیت بالای استان زنجان برای سرمایه‌گذاری است که امید است با همت مسئولان و جذب سرمایه گذاران در حوزه‌های مختلف به شکوفایی هرچه بیشتر این استان بینجامد.
انتهای پیام/