خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 15 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف ۴ تُن برنج و غلات قاچاق و غیرمجاز دپو شده در آستارا

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 15 اردیبهشت 1404 - 14:18
آستارا- فرمانده انتظامی آستارا گفت: در بازرسی از ۲ انبار نگهداری مواد غذایی مقدار ۴ تُن برنج و غلات قاچاق و غیرمجاز کشف شد.
پليس،آستارا،شهرستان،كشف،احدي،غلات،آگاهانه

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ مرتضی احدی ظهر دوشنبه در گفتگو با رسانه‌ها اظهار کرد: مأموران پلیس آگاهی شهرستان آستارا در بازرسی از ۲ انبار نگهداری مواد غذایی مقدار ۴ تن برنج و غلات غیرمجاز خارج از شبکه توزیع، کشف کردند.
وی با اشاره به اینکه کارشناسان مربوطه ارزش کالاهای کشف شده را ۶ میلیارد و نیم ریال برآورد کردند، گفت: در این راستا ۳ متهم دستگیر و ضمن تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان آستارا در پایان ضمن تقدیر و تشکر از همکاری آگاهانه شهروندان با پلیس، هدف استفاده و حمل و نقل کالای قاچاق را، ضربه زدن به اقتصاد ملی کشور خواند و افزود: پلیس بر اساس وظیفه ذاتی خود، با شدت تمام در مقابل این آسیب اجتماعی و اقتصادی، اقدام خواهد کرد.