همدان باید از خام فروشی به سمت ایجاد زنجیره ارزش برود
مدیرکل جدید صمت همدان گفت: وضعیت تولید ناخالص استان در بخش معدن قابل دفاع نیست چرا که ما در استان 32 ماده معدنی داریم که می تواند نجات دهنده اقتصاد استان باشد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، محمدعلی محمدی امروز در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل جدید صمت استان اظهار داشت: باید بپذیریم که وضعیت اقتصادی جامعه بهگونهای است که قیمت ارز به عنوان دماسنج اقتصاد ایران تعیینکننده شده است؛ یعنی همه چیز را به افزایش یا کاهش نرخ ارز مرتبط میکنند.
وی با بیان اینکه ناترازی اقتصادی، تأمین مواد اولیه تولید، مسائل جامعه کارگری، بازار فروش و سایر موارد تحت تأثیر این مسئله قرار دارند، افزود: در چنین شرایطی، چارهای جز همدلی و وفاق جمعی نداریم؛ موضوعی که دولت سیزدهم نیز بر آن تأکید دارد.
سخن بسیار است، اما باید آگاه باشیم که همه در یک کشتی نشستهایم و کوچکترین سهلانگاری به معنای خیانت به مردم و کوچکشدن سفره آنهاست.
مدیرکل جدید صمت همدان بیان کرد: برای رفع مشکلات، باید همگی پای کار بیاییم.
استان برنامههای متعددی در حوزههای اقتصادی و توسعه دارد و با درایت استاندار، نقشه راه تحول و پیشرفت برای تمام واحدها طراحی شده است.
اگر قرار است در این عرصه فعالیت کنیم، باید به دغدغههای واحدهای تولیدی توجه ویژه داشته باشیم.
همچنین، هنگام جذب سرمایهگذار، امکانسنجی طرحهای صنعتی، معدنی و تجاری باید بهصورت دقیق انجام شود.
وی با تأکید بر لزوم بهرهبرداری از تسهیلات اعتباری گفت: این تسهیلات میتواند به صنعتگران و تولیدکنندگان کمک شایانی کند.
همدان زیستگاه مناسبی برای صنایع تبدیلی است و خامفروشی در آن جایی ندارد؛ بلکه باید زنجیره ارزش را در این حوزه ایجاد کنیم.
متأسفانه وضعیت تولید ناخالص استان در بخش معدن مطلوب نیست، درحالیکه با داشتن 32 ماده معدنی، این بخش میتواند به نجات اقتصاد استان بینجامد.
محمدی با رد رویکرد انقباضی در مدیریت، افزود: فعالسازی تشکلهای بخش معدن بهعنوان تصمیمسازان شورای معادن، تشکیل کارگروه تعامل برای رفع موانع، بهرهگیری از ظرفیت بازار داخلی، اصلاح نظام توزیع، حل مشکلات بازار فرش همدان و استفاده از پتانسیلهای مردمی، از جمله اولویتهای این دوره خواهد بود.
انتهای پیام/