خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 15 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واریز مرحله سوم کالابرگ چه زمانی انجام می‌شود؟

اعتماد | همه | دوشنبه، 15 اردیبهشت 1404 - 13:58
در حالی که مشمولان طرح کالابرگ الکترونیکی منتظر اجرای مرحله سوم این طرح هستند، سخنگوی طرح اعلام کرد که هنوز تصمیم‌گیری برای پرداخت مرحله بعد صورت نگرفته است. او افزود که در صورت تصمیم به اجرای مرحله سوم، حتماً اطلاع‌رسانی خواهد شد.
طرح،مرحله،كالابرگ،الكترونيكي،اجراي،ادامه،مشمولان،اعتبار،ميدري

در حالی که مشمولان طرح کالابرگ الکترونیکی منتظر اجرای مرحله سوم این طرح هستند، سخنگوی طرح اعلام کرد که هنوز تصمیم‌گیری برای پرداخت مرحله بعد صورت نگرفته است.
او افزود که در صورت تصمیم به اجرای مرحله سوم، حتماً اطلاع‌رسانی خواهد شد.
کد خبر: 711673 | ۱۴۰۴/۰۲/۱۵ ۱۳:۴۷:۲۹
اقتصاد ایران نوشت: در حالی که مشمولان طرح کالابرگ الکترونیکی منتظر اجرای مرحله سوم این طرح هستند، سخنگوی طرح اعلام کرد که هنوز تصمیم‌گیری برای پرداخت مرحله بعد صورت نگرفته است.
او افزود که در صورت تصمیم به اجرای مرحله سوم، حتماً اطلاع‌رسانی خواهد شد.
اعتبار شارژ شده مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی تا پایان خردادماه قابل استفاده است.
مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها نیز اظهار داشته است که دولت قصد دارد این طرح را در سال جاری نیز ادامه دهد، اما اجرای مراحل بعدی منوط به تخصیص منابع در چارچوب بودجه سال ۱۴۰۴ خواهد بود.
اهداف و عملکرد طرح کالابرگ الکترونیکی
طرح کالابرگ الکترونیکی که توسط دولت چهاردهم از اسفندماه ۱۴۰۳ آغاز شد، با هدف حمایت از خانوارهای نیازمند و تسهیل در تأمین کالاهای اساسی به مرحله اجرا درآمد.
در این طرح، مشمولان می‌توانند ۱۱ قلم کالای اساسی از جمله لبنیات، گوشت، مرغ، روغن و برنج را از فروشگاه‌های منتخب سراسر کشور تهیه کنند.
در مرحله نخست (اسفندماه)، به دهک‌های اول تا سوم ۵۰۰ هزار تومان و به دهک‌های چهارم تا هفتم ۳۵۰ هزار تومان به ازای هر نفر اعتبار تخصیص یافت.
این روند در فروردین‌ماه نیز ادامه داشت و اعتبار مربوط به دهک‌های مختلف به حساب مشمولان واریز شد.
این مبالغ تا پایان خردادماه اعتبار خرید دارند.
چالش‌های اجرای طرح
احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، درباره ادامه طرح کالابرگ الکترونیکی گفت: “بودجه طرح باید از محل حذف یارانه‌ها تأمین شود، اما به این سرعت نمی‌توان به حذف یارانه‌ها رسید.” او امیدوار است که مانند سال گذشته، منبع جدیدی برای طرح شناسایی شود و از صندوق توسعه ملی برداشت شود.
میدری ادامه داد: “برای پوشش ۳۰ درصد جمعیت، نیاز به یک میلیارد دلار است تا بتوانیم ۶ ماه این طرح را ادامه دهیم.
اما برای پوشش کل سال، رقمی معادل ۲ میلیارد دلار مورد نیاز است.