خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 15 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«بُندر دوساری» فرصتی برای ایجاد درآمد پایدار گردشگری جنوب کرمان

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 15 اردیبهشت 1404 - 13:41
کرمان - مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری کرمان گفت: ایجاد زیرساخت‌های لازم در جنوب کرمان باعث جذب گردشگر و رونق پایدار در تمام ایام سال در «بندر دوساری» می شود.
چمن،زمين،پايان،بازديد،پروژه،فراهم،ساري،بندر،مربع

به گزارش خبرگزاری مهر، منصور خانه‌گیر در حاشیه بازدید از پروژه‌های عمرانی شهرداری دو ساری و منطقه گردشگری «بندر دو ساری» با اشاره به عملکرد و اقدامات مجموعه شهرداری دو ساری در راستای سنگ‌فرش بیش از ۵ هزار مترمربع افزود: احداث جاده سلامت به طول ۳ کیلومتر در دستور کار شهرداری است.
وی افزود: برای جذب گردشگر و ایجاد رونق پایدار در منطقه باید زیرساخت‌های لازم به‌گونه‌ای فراهم شود که در تمام ایام سال امکان حضور گردشگران فراهم باشد و «بندر دوساری» یکی از این فرصت‌هاست.
وی ادامه داد: پروژه‌های ساماندهی بندر دوساری، ساخت زمین فوتبال، آرامستان و غسالخانه نیز از جمله طرح‌هایی هستند که امیدواریم طی سه ماه آینده به بهره‌برداری برسند.
خانه‌گیر تصریح کرد: برای جذب گردشگر و ایجاد رونق پایدار در منطقه باید زیرساخت‌های لازم به‌گونه‌ای فراهم شود که در تمام ایام سال امکان حضور گردشگران فراهم باشد.
بازدید از پروژه‌های عمرانی و سرمایه‌گذاری شهرداری‌های عنبرآباد و مردهک
مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری کرمان همچنین در بازدید از پروژه‌های عمرانی شهرستان عنبرآباد با اشاره به آسفالت ۱۵۰ هزار مترمربع از معابر این شهرستان گفت: پیش‌بینی می‌شود این رقم در سال جاری به ۳۰۰ هزار متر مربع برسد.
وی افزود: همچنین، ۷ هزار متر از پروژه جدول‌گذاری تکمیل شده و انتظار می‌رود تا پایان سال این رقم به ۱۵ هزار متر برسد.
وی گفت: نزدیک به ۳ هزار و ۵۰۰ متر مربع پروژه موزاییک‌فرش در سطح شهر انجام شده و این رقم تا پایان سال به ۱۰ هزار متر مربع افزایش پیدا خواهد کرد.
خانه‌گیر همچنین از افتتاح دو زمین چمن در این بازدید خبر داد و اظهار داشت: یک زمین چمن مصنوعی در دست اقدام است که طی دو ماه آینده افتتاح می‌شود و دو زمین چمن دیگر تا پایان سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسند که در مجموع پنج زمین چمن مصنوعی با اعتبار ۱۰ میلیارد تومان تا پایان سال ۱۴۰۴ در دستور کار است.
مدیرکل امور شهری استانداری کرمان با اشاره به پروژه‌های مختلف در دست اجرا، اظهار داشت: پروژه ساماندهی بهشت زهرا در شهر مردهک به پایان رسیده و آماده بهره‌برداری است.
وی اداومه داد: همچنین پروژه بازگشایی و روکش بلوار ورودی شهر مردهک نیز در دستور کار قرار دارد و امیدواریم تا یک ماه آینده به بهره‌برداری برسد
خانه گیر، افزود: در راستای توسعه زیرساخت‌های ورزشی، احداث مجموعه ورزشی در مردهک نیز در حال انجام است و به زودی نصب چمن در این مجموعه صورت خواهد گرفت