خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جنجال‌های سیاسی آفت است - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 15 اردیبهشت 1404 - 12:54
استاندار قزوین، گفت: باید از جنجال های سیاسی فاصله بگیریم و تنها بر روی رفع مشکلات مردم و توسعه استان تمرکز کنیم.
قزوين،استان،تأكيد،مشكلات،سياسي،نوذري،دعواي،استاندار،نيستم،تم ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، محمد نوذری شامگاه یکشنبه در نشست با فعالان اصولگرای استان تأکید کرد: منصب‌ها می‌گذرند، اما آنچه می‌ماند اثر خدمت است.
از روز اول اعلام کردم که شهروند قزوین هستم و با تمام وجودم از منافع آن دفاع خواهم کرد.
وی خاطرنشان کرد: قزوین را از دور می‌شناختم، اما امروز با تمرکز بر مسائل اساسی به دنبال گره‌گشایی از مشکلات مردم هستم.
استاندار قزوین گفت: قزوین از بیرون برخوردار به نظر می‌رسد، اما در شاخص‌هایی چون آموزش و بهداشت پایین‌تر از متوسط کشور است.
وی افزود: در حوزه آب، با خشکی چاه‌ها، فرونشست زمین و بحران آب شرب روبه‌رو هستیم؛ توسعه پایدار باید همگون و بر مبنای نگاه علمی و فراجناحی باشد.
نوذری عنوان کرد: بزرگترین چالش قزوین سیاست‌زدگی است، باید به جای جنجال، سراغ حل مشکلات مردم برویم.
وی تأکید کرد: نقد سازنده با پیشنهاد همراه است، نه صرفاً ایراد گرفتن بدون ارائه راهکار؛ اهل دعوای سیاسی نیستم و وقتم را صرف بهبود شرایط استان کرده‌ام.
استاندار قزوین ادامه داد: در نوروز 26 میلیون تردد از استان داشتیم، اما تنها 25 هزار نفر اقامت کردند، یعنی در معرفی گردشگری ضعف داریم.
وی با اشاره به جاذبه‌های گردشگری، تاریخ و گذشته استان و شیرینی‌های خاص قزوین، بر لزوم سرمایه‌گذاری در این بخش تأکید کرد و گفت: قزوین باید به اندازه شأن خود در کشور دیده شود.
استاندار قزوین بیان کرد: انتخاب مدیران باید منطبق بر گفتمان دولت باشد و با نگاه توسعه‌محور انجام شود، دولت وفاق متعهد به عهد خود با مردم است و ساختار توسعه‌ای، راه آینده قزوین را ترسیم خواهد کرد.
وی اضافه کرد: در استان فضای خوبی برای همدلی ایجاد شده است، من اهل دعوای سیاسی نیستم و می‌گویم که ما باید کار کنیم، فرصت برای دعوای سیاسی نداریم.
تمرکزم را روی حل مشکلات استان گذاشته‌ام و تلاش کرده‌ام تا با رایزنی و همکاری با نمایندگان، بودجه‌های استان را ارتقا دهم.
نوذری بیان کرد: در حوزه فرهنگ، بودجه‌های قزوین ضعیف است و این را تغییر دادیم، در آخرین لحظات، توانستیم بیمارستان 700 تخت‌خوابی را در لایحه بودجه قرار دهیم.
وی تأکید کرد: ما باید از جنجال‌های سیاسی فاصله بگیریم و تنها بر روی رفع مشکلات مردم و توسعه استان تمرکز کنیم.
انتهای پیام/