خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 15 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طارمی مقابل بارسلونا برای اینتر کارساز خواهد بود

مشرق | ورزشی | دوشنبه، 15 اردیبهشت 1404 - 12:12
کارشناس شبکه اسکای اسپورت ایتالیا به تحلیل بازی بارسلونا و اینتر در لیگ قهرمانان اروپا پرداخت و از مهدی طارمی به عنوان بازیکن کارساز برای نراتزوری نام برد.
اينتر،بازي،بارسلونا،برگشت،تساوي،ايتاليا،گل،ديدار

به گزارش مشرق، تیم‌های فوتبال اینتر و بارسلونا در دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا شامگاه سه شنبه ۱۶ اردیبهشت و از ساعت ۲۲:۳۰ در ورزشگاه جوزپه مه آتزا شهر میلان ایتالیا رو در روی هم قرار می‌گیرند.
بازی رفت دو تیم با نتیجه تساوی ۳ بر ۳ به پایان رسید و حالا شاگردان سیمونه اینزاگی امیدوارند تا در بازی برگشت حریف سرسخت خود را شکست دهند و راهی دیدار فینال شوند.
«فابیو کارسا»، کارشناس سرشناس فوتبال ایتالیا، در رابطه با تساوی ۳ بر ۳ اینتر مقابل بارسلونا، از عملکرد نراتزوری به‌شدت دفاع کرد.
او در برنامه تلویزیونی «Sky Calcio Club» به انتقادهایی که بازی اینتر را ضعیف توصیف کرده بودند، واکنش نشان داد و گفت: شنیدم که می‌گویند اینتر بد بازی کرده اما این، واقعاً مضحک است.
اینتر تونست سه گل به بارسلونا بزند، حتی گل چهارم را هم به ثمر رساند اما مردود اعلام شد.
کارسا در ادامه به تمجید از استعداد درخشان بارسلونا، لامین یامال نیز پرداخت و گفت: این پسر پرواز می‌کند و کسی نمی‌تواند او را متوقف کند.
فقط کافی است حرکات فوق‌العاده‌اش را ببینید.
او در پایان با لحنی امیدوارانه درباره بازی برگشت مقابل بارسلونا اضافه کرد: یک حسی به من می‌گوید طارمی قرار است بازیکن کلیدی این بازی برای اینتر باشد.