آموزش هوش مصنوعی به یک میلیون دانشآموز و ۱۰۰ هزار معلم در تابستان
وزیر آموزش و پرورش گفت: در تابستان آموزشهای لازم هوش مصنوعی به یک میلیون دانش آموز و ۱۰۰ هزار معلم داده میشود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ نرگس امامجمعه - علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش گفت: یکی از بزرگترین چالش وزارت آموزش و پرورش این بوده که اولویت اول دولتها نبوده، اما در دولت چهاردهم این اتفاق خوب افتاده است.
وزیر آموزش و پرورش افزود: سال مالی بسیار خوبی داشتیم به طوری که تقریبا تمام مطالبات معلمان تا پایان سال پرداخت شد.
حقوق تمام حق التدریسها، پاداش استمرار خدمت و حقوق به موقع برای همکاران عزیز پرداخت شد.
این نشان از یک هماهنگی و انسجام در مجلس و پشتیبانیهای خوب مجلس و سازمان برنامه و بودجه کشور است.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: امروزه هوش مصنوعی یکی از مسائل روز جامعه است در همین راستا وزارت آموزش و پرورش سند هوش مصنوعی را نهایی کرده و در همین خصوص تقسیم کار کرده است.
علیرضا کاظمی تصریح کرد: وزارت آموزش و پرورش درصدد است با همکاری وزارت ارتباطات و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در تابستان آموزشهای لازم درباره هوش مصنوعی را به یک میلیون دانش آموز و ۱۰۰ هزار معلم بدهد.