خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 15 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرداختی از جیب مردم نباید افزایش پیدا کند

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | دوشنبه، 15 اردیبهشت 1404 - 08:12
به گفته معاون درمان وزارت بهداشت افزایش قیمت ناشی از تغییر ارز دولتی به نیمایی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرد.
ارز،درمان،بهداشت،معاون،وزارت،درماني،پوشش

باشگاه خبرنگاران جوان؛ حمید جنیدی‌مقدم - سید سجاد رضوی معاون درمان وزارت بهداشت در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در حال حاضر تغییر قیمت ارز از ۴۲۰۰ تومانی به ارز ۲۸۵۰۰ تومان، بر اساس مصوبه قانونی میزان پرداختی از جیب مردم نباید تغییر پیدا کند.
معاون درمان وزارت بهداشت بیان کرد: تغییر ارز به قیمت ۲۸۵۰۰ در تجهیزات پزشکی تحت پوشش بیمه قرار گرفته و صندوق‌های بیمه گر قیمت‌های جدید ناشی از تغییرات قیمت ارز را تحت پوشش خود قرار می‌دهند و‌فرانشیز‌ها به روز پرداخت و بیمه این موارد را تحت پوشش خود قرار می‌دهد.
به گفته وی برخی از دهک‌های خاص که از طریق نظام ارجاع و پزشک خانواده مراجعه کنند تمام خدمات ارائه شده به این افراد رایگان است.
معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در حال ساخت با تامین منابع و بودجه لازم به طور کامل راه اندازی و افتتاح خواهد شد.
در حال حاضر با مشکل تامبن منابع هستیم که برای رفع این موضوع برنامه ریزی شده است.
سید سجاد رضوی تاکید کرد: بیمارستان‌ها و مراکز درمانی که کار ساخت ۸۰ درصد به بالای فیزیکی آنها به پایان رسیده به شرط تامین منابع افتتاح خواهند شد.
معاون درمان وزارت بهداشت در خصوص احکام بیمارستان‌های چشم پزشکی که سبب بروز مشکلات بینایی و آسیب چشم شده بودند ادامه داد: در این خصوص کار‌های کافی و بررسی‌های جامع انجام شده و پرونده این مراکز درمانی به دادگاه جهت حکم ارجاع داده شده است.