خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 15 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فعالیت بانک‌های خوزستان در شرایط گرد و غبار ادامه دارد

اعتماد | همه | دوشنبه، 15 اردیبهشت 1404 - 08:06
در حالی که گرد و غبار، ادارات خوزستان را در چندین شهر به دورکاری و مدارس و دانشگاه‌ها را به تعطیلی کشانده، بانک‌های استان روز دوشنبه طبق روال عادی به فعالیت خود ادامه می‌دهند.
خوزستان،گرد،استان،غبار،ادارات،تعطيل،دوشنبه

در حالی که گرد و غبار، ادارات خوزستان را در چندین شهر به دورکاری و مدارس و دانشگاه‌ها را به تعطیلی کشانده، بانک‌های استان روز دوشنبه طبق روال عادی به فعالیت خود ادامه می‌دهند.
کد خبر: 711569 | ۱۴۰۴/۰۲/۱۵ ۰۸:۰۵:۱۹
دبیرخانه کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان خوزستان اعلام کرد که بر اساس تصمیمات اتخاذشده، ستاد و شعب بانک‌ها در سراسر استان امروز ۱۵ اردیبهشت، تعطیل نخواهند بود و خدمات بانکی بدون وقفه ارائه می‌شود.
به گزارش ایسنا، این در حالی است که کارگروه اضطرار آلودگی هوای خوزستان اعلام کرد که امروز دوشنبه در شهرهای اهواز، حمیدیه، کارون، باوی، شوش، کرخه، هویزه، دشت آزادگان، شادگان، آبادان، خرمشهر، دزفول، اندیمشک، شوشتر، گتوند و ماهشهر، دانشگاه‌ها و مدارس و ادارات تعطیل هستند.
این اقدام پس از هشدار سازمان هواشناسی ایران درباره تداوم گرد و خاک با منشأ خارجی اتخاذ شده است.
گرد و غبار شدید در سال‌های اخیر به چالشی مزمن برای ساکنان خوزستان تبدیل شده و بر سلامت عمومی و فعالیت‌های روزمره تأثیر گذاشته است.