خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 15 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احتمال تبانی در لیگ دسته یک وجود دارد

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404 - 23:24
رئیس هیئت مدیره باشگاه پیکان می‌گوید احتمال تبانی در لیگ دسته اول وجود دارد و فدراسیون فوتبال باید بازی‌ها را رصد کند.
تيم،فوتبال،بازي،رضايي،فساد،صحبت،ته،خداي،صدر،جدول

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم طایفه - بیت الله رضایی رئیس هیئت مدیره باشگاه پیکان درباره اینکه شرایط این تیم به چه صورت است و چقدر فدراسیون فوتبال کمک کرده تا بازی‌ها در سلامت کامل برگزار شود، اظهار کرد: اگر فدراسیون فوتبال، فساد در فوتبال سال گذشته و پرونده مس رفسنجان را رسیدگی و پیگیری می‌کرد، اکنون ما دغدغه‌ای نداشتیم.
رضایی درباره اینکه الان چه مشکل و دغدغه‌ای شما دارید، گفت: خودتان هم بهتر می‌دانید و سال‌های گذشته هم در صدر و ته جدول همین شکلی بود.
الان بعضی از تیم‌ها خیالشان راحت است.
خدای نکرده من نمی‌خواهم پیشگویی کنم، اما یک درصد احتمال دارد برخی از تیم‌ها با تیم‌های سقوط کرده لیگ یک تبانی کنند.
از فدراسیون فوتبال و مسئولان برگزار کننده لیگ دسته یک می‌خواهم با اتفاقاتی که می‌افتد و تبانی که در برخی از بازی‌های تیم‌های ته و صدر جدول می‌افتد را رصد کرده و پیگیری کنند، نه مثل فساد در فوتبالی که یک ساله فقط اسمش هست.
انگار فساد در فوتبال برنامه شده است و اگر این پرونده رسیدگی می‌شد الان ما دغدغه صدر و ته جدول را نداشتیم.
رضایی درباره اینکه در مورد فساد در فوتبال چیزی شنیده است که اکنون با دغدغه صحبت می‌کند، گفت: اگر الان بگویم پیش گویی هست و خدای نکرده بگویم که شنیده‌ها از راه دور هست و نمی‌شود ثابت کرد.
به هر حال آنچه شنیدیم ان شا الله آن اتفاق نیفتد.
شهرداری آستارا خیالش راحت هست که افتاده است و بازی این تیم با آریو اسلامشهر هست و برای شهرداری آستارا این بازی برایش مهم نیست، اما باخت این تیم جلوی آریو اسلامشهر شک برانگیز خواهد بود.
من نمی‌خواهم خدایی نکرده هم پیشگویی کنم و هم خدای نکرده توهین به تیمی شود.
اما اگر آن چیز‌هایی که شنیده شود در صورتی که اتفاق بیفتد، من مجددا می‌آیم و همه اتفاقات را این دفعه با اسناد و مدارک صحبت می‌کنم.
انشاالله که چنین اتفاقی نیفتد و همه تیم‌ها سالم، شفاف، فنی، حرفه‌ای، با صداقت و سلامت فقط فوتبال بازی کنند.
مثل فوتبالی که تیم ما برابر تیم استقلال ارائه کرد.
رضایی درباره اینکه سیروس دین محمدی گفته بعد از بازی با استقلال، تیم ما دچار افت شد، گفت: از نظر فنی باید سرمربی صحبت کند و من نمی‌توانم نسبت به مسائل فنی صحبت کنم، اما بازی‌ها ۳، ۴ روز در میان برگزار شد و معلوم هست تیم افت می‌کند.
اگر بعد از بازی با استقلال یک هفته فاصله بود، شما شک نکنید که ما با تیم شهر آذر شیراز آن نتیجه را نمی‌گرفتیم.
خدا کند که تیم‌های دیگر هم جانانه و شفاف بازی کنند که دیگر حرف و حدیث و شایع پراکنی به وجود نیاید.