خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 15 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خبرگزاری روسی: قرار است نشست شورای امنیت درباره وضعیت هند و پاکستان برگزار شود

اعتماد | همه | یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404 - 22:29
خبرگزاری روسی به نقل از منابع دیپلماتیک گفت که به درخواست اسلام‌آباد قرار است نشست شورای امنیت درباره وضعیت هند و پاکستان برگزار شود. طبق این گزارش، منبع آگاه در پاسخ به سؤال خبرنگار افزود که روز برگزاری این نشست همچنان تعیین نشده است.
پاكستان،حمله،هند،گزارش،ديپلماتيك،هندي

خبرگزاری روسی به نقل از منابع دیپلماتیک گفت که به درخواست اسلام‌آباد قرار است نشست شورای امنیت درباره وضعیت هند و پاکستان برگزار شود.
طبق این گزارش، منبع آگاه در پاسخ به سؤال خبرنگار افزود که روز برگزاری این نشست همچنان تعیین نشده است.
کد خبر: 711542 | ۱۴۰۴/۰۲/۱۴ ۲۲:۲۸:۲۶
خبرگزاری روسی به نقل از منابع دیپلماتیک گفت که به درخواست اسلام‌آباد قرار است نشست شورای امنیت درباره وضعیت هند و پاکستان برگزار شود.
به گزارش فارس، طبق این گزارش، منبع آگاه در پاسخ به سؤال خبرنگار افزود که روز برگزاری این نشست همچنان تعیین نشده است.
دو هفته پیش در 22 آوریل حمله تروریستی به پهلگام پاکستان، ۲۶ غیرنظامی از جمله گردشگران هندی را به کام مرگ کشاند و خونین‌ترین حمله به غیرنظامیان در کشمیر طی ۲۵ سال گذشته لقب گرفت.
این حمله با واکنش شدید دهلی‌نو همراه بود و مقامات هندی دولت پاکستان را متهم به دست داشتن در این حادثه کرده‌اند، ادعایی که اسلام‌آباد آن را رد نموده است.
در ادامه برخی از مقامات از احتمال آغاز جنگ و حتی درباره استفاده از تسلیحات هسته‌ای سخن گفتند.
نارندرا مودی نخست‌وزیر هند اعلام کرد که به ارتش «اختیار کامل» داده تا درباره نحوه، زمان و مکان حمله به پاکستان تصمیم بگیرند.
ارتش پاکستان نیز در خط مرزی موضع جنگی گرفته است.