خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 15 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تهدیدات واهی نتانیاهو علیه ایران

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404 - 21:58
نخست وزیر رژیم صهیونیستی ایران را به عنوان منشاء حملات به فرودگان بن گوریون معرفی کرده و مدعی شد که به آن پاسخ خواهد داد.
ايران،صهيونيستي،فرودگاه،رژيم،وزير،گوريون،آغازگر،نتانياهو

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی با اشاره به حملات امروز جنبش انصارالله یمن به فرودگاه بن گوریون، ضمن طرح ادعا‌های جدید درباره ایران، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «رئیس جمهور ترامپ کاملا درست می‌گوید.
حملات حوثی‌ها از ایران سرچشمه می‌گیرد».
نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه ادعا‌های خود تهدیداتی را نیز مطرح کرده و نوشت در مکان و زمان انتخابی خود، به انصارالله و به ایران پاسخ خواهد داد.
ادعا‌ها و تهدیدات نتانیاهو در حالی مطرح می‌شود که امیر سرتیپ خلبان «عزیز نصیرزاده» وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح کشورمان در مصاحبه‌ای که دقایقی پیش از او منتشر شده، تصریح کرد که ایران در طول چند سال گذشته هیچ‌وقت آغازگر جنگی نبوده و در آینده نیز آغازگر هیچ جنگی نخواهد بود، اما اگر به جمهوری اسلامی ایران حمله شود «با قدرت پاسخ» خواهد داد.
ظهر امروز انصارالله یمن فرودگاه «بن گوریون» در سرزمین‌های اشغالی را با موشک بالستیک مافوق صوت هدف قرار داد.
در پی این حمله، رسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند که اصابت موشک هایپرسونیک مقامات امنیتی این رژیم را بسیار نگران کرده است.
در ادامه، شرکت‌های هواپیمایی بین‌المللی یکی پس از دیگری پرواز‌های خود به تل‌آویو را لغو یا تعلیق کردند.
گفته می‌شود تا کنون بیش از ۲۰ پرواز به مقصد این فرودگاه و از آن لغو شده است.
منبع: تایمز اسرائیل