خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 15 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نتانیاهو باز هم برای یمن خط و نشان کشید

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404 - 20:53
نشست امنیتی مسئولین اسرائیلی به ریاست بنیامین نتانیاهو برای بررسی تبعات اصابت موشک نیروهای مسلح یمن به فرودگاه بن گوریون با خط نشان کشیدن برای انصار الله به پایان رسید.
بن،اسرائيل،گوريون،فرودگاه،حمله،رئيس،پدافندي،يمن،شليك،امنيتي

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، پایگاه اطلاع رسانی شبکه رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی کان، در خبری در این رابطه اعلام کرد، نشست امنیتی که با حضور شماری از وزرا و تمامی مسئولان نهادهای امنیتی و نظامی برگزار شد، بعد از آن صورت گرفت که شلیک موشک‌های یمنی علیه اسرائیل در چند روز اخیر شدت گرفته بود.
براساس این گزارش، اسرائیل تصمیم گرفته است عملیاتی را علیه یمن به انجام برساند.
در ادامه این خبر آمده است، بعد از حمله صبح امروز به فرودگاه بن گوریون، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر مشاوره‌های امنیتی تلفنی با رون درمر، یسرائیل کاتس، بتسلئیل اسموتریچ، گدعون ساعر و ایتمار بن گویر وزرای کابینه انجام داد، در این گفتگو ارییه درعی عضو کنست هم مشارکت داده شد.
دیدی برنیاع رئیس موساد، رونین بار رئیس شاباک، ایال زامیر رئیس ستاد ارتش و تساحی هنگبی رئیس شورای امنیت اسرائیل هم در این گفتگو مشارکت داشتند.
نتانیاهو بعد از آن در پیامی که از طریق کانال تلگرامی‌اش منتشر شد در مورد حمله موشکی حوثی‌ها علیه فرودگاه بن گوریون گفت، ما در گذشته به یمن حمله کرده و در آینده هم این کار را تکرار خواهد کرد و در آینده شاهد انفجارهای زیادی علیه عاملان این اقدام خواهیم بود.
وی افزود: اسرائیل به حمله حوثی‌ها علیه فرودگاه مهم بن گوریون و همچنین حامیان آنها در زمان و مکان مناسب پاسخ خواهد داد.
به اعتراف این رسانه عبری زبان، امروز صبح یک موشک زمین به زمین از یمن شلیک شد و به فرودگاه بن گوریون اصابت کرد، این شلیک در حالی رخ داد که سامانه‌های مختلف پدافندی از جمله سامانه پدافندی حیتس اسرائیل و سامانه پدافندی تاد آمریکا موفق به رهگیری آن نشدند.
محل اصابت موشک حفره‌ای به عمق 15 متر در فرودگاه بن گوریون به وجود آورده است و دست کم 8 اسرائیلی را هم زخمی کرده است، همین حمله کافی بود تا شرکت‌های هوایی پروازهای خود را به اسرائیل متوقف کنند.
انتهای پیام/