خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 15 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تقویت پیوند علم و قضا در یزد

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404 - 20:30
رئیس کل دادگستری استان یزد با اشاره به نقش سازنده ارتباط میان دستگاه قضایی و جامعه دانشگاهی، از امضای تفاهم نامه ای مشترک با دانشگاه یزد خبر داد و آن را گامی مؤثر در ارتقای سطح علمی و عملی نظام قضایی استان عنوان کرد.
علمي،قضايي،يزد،دادگستري،استان،ارتقاي،دستگاه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، حجت‌الاسلام حسین طهماسبی، رئیس کل دادگستری استان یزد در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری میان دادگستری کل استان و دانشگاه یزد، گفت: ارتباط هدفمند و اثربخش دستگاه قضایی با نهادهای علمی و دانشگاهی، برگ برنده‌ای برای هر دو نهاد به شمار می‌رود.
وی افزود: جامعه علمی می‌تواند با بهره‌گیری از تجربه‌های عملی نظام قضایی، زمینه‌ساز تحقیقات میدانی کاربردی و تولید علم شود؛ در مقابل، دستگاه قضایی نیز با بهره‌مندی از ظرفیت‌های علمی دانشگاه‌ها، می‌تواند در انجام مأموریت‌های تخصصی خود دقیق‌تر و کارآمدتر عمل کند.
رئیس کل دادگستری استان، تعامل با مراکز علمی و پژوهشی را عاملی مؤثر در ارتقای سطح کیفی نیروی انسانی دستگاه قضایی دانست و تصریح کرد: این ارتباط منجر به جلب چهره‌های علمی و نخبگان به سیستم قضایی خواهد شد و جذب قضات و کارکنان باسواد و مستعد را به دنبال دارد که نفع نهایی آن به مردم خواهد رسید.
طهماسبی در ادامه با اشاره به حضور برخی از قضات به‌عنوان چهره‌های علمی در دانشگاه‌ها، خاطرنشان کرد: این تعامل دوجانبه موجب انتقال تجربیات ارزشمند و نیز ارتقای سطح علمی دانشجویان و دانشگاهیان خواهد شد.
گفتنی است در چارچوب این تفاهم‌نامه، ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه یزد و تجربیات عملی دادگستری استان، به‌صورت نظام‌مند در جهت بهبود فرآیندهای قضایی و ارتقای دانش حقوقی، به کار گرفته خواهد شد.
انتهای پیام/781