خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری دومین کنگره ۴ هزار شهید گلستان

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404 - 19:59
گرگان-استاندار گلستان از برگزاری دومین کنگره چهار هزار شهید گلستان پس از یک دهه وقفه در استان خبر داد و گفت: شهدا چراغ راه جامعه‌اند همه دستگاه‌ها برای برگزاری باشکوه کنگره پای کار بیایند.
شهدا،كنگره،گلستان،شهيد،جامعه،نسل،تأكيد،جوان،دفاع،برگزاري،تلا ...

به گزارش خبرنگار مهر، علی‌اصغر طهماسبی، عصر یکشنبه در جلسه مشترک شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و شورای سیاست گذاری کنگره چهار هزار شهید استان گلستان از برگزاری دومین کنگره چهار هزار شهید استان گلستان پس از گذشت ۱۰ سال خبر داد و اظهار کرد: این رویداد فرصتی بزرگ برای تبیین ارزش‌های دفاع مقدس و انتقال مفاهیم ایثار، فداکاری و ولایت‌مداری به نسل جوان است.
وی با تأکید بر جایگاه رفیع شهدا در فرهنگ ملی و دینی ایران، گفت: شهدا مکتب هدایت جامعه هستند و ما وظیفه داریم این مکتب را پاس بداریم و در جامعه ترویج کنیم.
استاندار گلستان با بیان اینکه گرامیداشت مقام شهیدان یک مسئولیت همگانی است، افزود: هر اندازه برای بزرگداشت مقام شهدا تلاش کنیم، باز هم در برابر عظمت آنان و فداکاری‌هایی که در راه دفاع از دین، میهن و مردم انجام داده‌اند، ناچیز است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت اثرگذاری چنین رویدادهایی بر نسل جوان اظهار کرد: این کنگره نباید صرفاً به یک مراسم تشریفاتی تقلیل پیدا کند، بلکه باید بستری برای تعالی روحی جامعه و بیدارسازی نسل جوان باشد.
طهماسبی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را نمونه‌ای برجسته از فرهنگ ایثار و خدمت دانست و گفت: شهید سلیمانی و دیگر شهدای گرانقدر ما، چراغ راه خدمت بی‌منت به مردم و پاسداری از ارزش‌های انقلاب اسلامی هستند.
باید تلاش کنیم این الگوها به درستی به جوانان معرفی شوند.
وی با تأکید بر لزوم مشارکت جدی همه دستگاه‌های اجرایی استان در تدارک این کنگره، افزود: فرمانداران شهرستان‌ها باید با حداکثر ظرفیت پای کار بیایند و از هیچ تلاشی برای برگزاری باشکوه این رویداد مهم دریغ نکنند.
استاندار گلستان در ادامه به کمیته‌های اجرایی و تخصصی کنگره مأموریت داد ظرف مدت یک ماه، برنامه‌ریزی دقیق، نیازسنجی کامل و تقسیم کار شفاف میان دستگاه‌ها را انجام دهند تا هم‌افزایی لازم برای برگزاری این مراسم مهم شکل بگیرد.
وی در پایان تأکید کرد: همه ما در برابر شهدا مسئولیم.
زنده نگه داشتن یاد و راه آن بزرگواران، وظیفه‌ای است که نه‌تنها بر دوش خانواده شهدا، بلکه بر دوش همه مدیران، فرهنگیان، رسانه‌ها و آحاد مردم قرار دارد.
باید تلاش کنیم آرمان‌های شهدا را در جامعه جاری و ساری نگه داریم.