خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش سطح تسهیلات مسکن از گام‌های مهم وزیر راه برای اقشار کم درآمد است

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404 - 19:58
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: افزایش سطح تسهیلات مسکن، یکی از گام‌های مهم وزیر راه و شهرسازی در مسیر خانه‌دار شدن مردم به‌ویژه اقشار کم‌درآمد بوده است.
وزير،شهرسازي،صادق،وزارتخانه،خانم،عملكرد،مجلس،ماه،فرزانه،زيرس ...

باشگاه خبرنگاران جوان - الهام آزاد عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به عملکرد وزیر راه و شهرسازی در هشت ماه گذشته، اقدامات انجام‌شده را نشانه‌ای از رویکرد مردم‌نگر و نگاه تحولی در این وزارتخانه دانست و گفت: نظارت میدانی در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته کشور و اولویت دهی در رسیدگی به مسائل زیرساخت و مشکلات محرومین از نقاط قوت تنها وزیر زن کابینه است که باید مورد توجه قرار گیرد.
دبیر کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات با بیان اینکه با وجود گذشت حدود ۸ ماه از آغاز به‌کار خانم فرزانه صادق مالواجرد در رأس وزارت راه و شهرسازی، شاهد تحرک و تحول معناداری در حوزه‌های مختلف این وزارتخانه بوده‌ایم، گفت: افزایش سطح تسهیلات مسکن، یکی از گام‌های مهم وزیر راه در مسیر خانه‌دار شدن مردم به‌ویژه اقشار کم‌درآمد بوده است.
همچنین، تفویض اختیارات برای تسریع در اجرای پروژه‌های مسکن حمایتی، بیانگر روحیه مسئولیت‌پذیر و مردم‌نگر خانم صادق است.
نماینده مردم نائین بیان داشت: تأکید بر ارتقاء کیفیت ساخت‌وساز و جلوگیری از واگذاری اراضی فاقد زیرساخت از دیگر نکات مثبت عملکرد وزیر راه در طول این چند ماه بوده است که این اقدام منجر به ایجاد سکونتگاه‌های پایدار و ایمن خواهد شد.
خانم آزاد در ادامه تصریح کرد: اصلاحات حوزه شهرسازی و معماری طی مدت سکانداری خانم صادق در وزرات راه و شهرسازی پیگیری شده و از جمله این اقدامات می‌توان توجه به اصول توسعه پایدار و عدالت شهری، مشارکت با نهاد‌های تخصصی و بازنگری در طرح‌های جامع شهری نام برد.
وی در پایان با اشاره به لزوم پاسخگویی مدیران در سطح وزارتخانه گفت: اگر عملکرد آنها متناسب با سیاست‌های کلان وزارتخانه نباشد، وزیر باید با قاطعیت نسبت به تغییر آنها اقدام کند.
با چنین رویکردی و انتخاب مدیرانی با استراتژی قوی، می‌توان بسیاری از مشکلات زیرساختی را در نقاط مختلف کشور از جمله بنادر برطرف کرد.
طرح استیضاح فرزانه صادق مالواجرد وزیر راه و شهرسازی دولت چهاردهم روز سه شنبه ۹ اردیبهشت در مجلس با جمع آوری حدود ۴۱ امضا از سوی نمایندگان مجلس کلید خورد و طراح این استیضاح که هشت محور برای آن تعریف شده، محمد منان رئیسی نماینده قم است.
منبع: ایرنا