خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قوانین زیست‌محیطی داریم اما اجرا نمی‌شود - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404 - 19:30
معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس محیط زیست کشور بر ضرورت همکاری همه جانبه بین دستگاه های اجرایی، قوای سه گانه، نهادهای مدنی و آحاد مردم برای بهبود وضعیت محیط زیست تأکید کرد.
زيست،محيط،حفاظت،كشور،حوزه،سازمان،حاجتي،اميد،حقوقي،بحران،مشاركت

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، امید حاجتی، معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست کشور، ظهر امروز در آیین معارفه سرپرست جدید اداره‌کل حفاظت محیط‌زیست استان مرکزی با اشاره به اهمیت مسائل زیست‌محیطی در آینده کشور، گفت: تنها راه عبور از بحران‌های حوزه محیط زیست، از جمله آلودگی هوا، کمبود منابع آبی، تخریب خاک و معضل پسماند، مشارکت فعال و هم‌افزایی تمامی ارکان حاکمیتی و اجتماعی است.
وی افزود: نقش اصلی سازمان محیط زیست، نظارتی و سیاست‌گذاری است اما اجرای موثر قوانین و طرح‌ها در گرو همدلی و همراهی قوای سه‌گانه، دستگاه‌های اجرایی، سرمایه‌گذاران، فعالان مردمی و خود مردم است و بدون این مشارکت فراگیر، نمی‌توان به بهبود پایدار در این حوزه امید بست.
حاجتی تصریح کرد: با توجه به تلاش‌های انجام‌شده در دولت سیزدهم، برای نخستین‌بار چند قانون خاص در حمایت از محیط زیست به تصویب رسیده است که جای تقدیر دارد و گامی مهم در مسیر تقویت زیرساخت‌های قانونی این بخش به‌شمار می‌رود.
معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست کشور ادامه داد: خوشبختانه اعتبارات زیست‌ محیطی به‌ویژه در حوزه محیط‌بانان، رشد محسوسی داشته است و بهبود پرداخت‌ها در دستور کار قرار گرفته و امید است این روند در سال‌های آینده نیز تداوم یابد.
دولت برای مقابله با مازوت‌سوزی جدی بود اما بحران انرژی مداخله کرد
معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست کشور با اشاره به اینکه کشور با چالش‌های انباشته‌ای در حوزه محیط زیست مواجه است، اظهار کرد: هرچند نمی‌توان انتظار داشت که این مسائل ظرف مدت کوتاهی حل شوند، اما بی‌عملی نیز پذیرفتنی نیست و حل این بحران‌ها نیازمند حرکت مستمر، تدبیر و عزم ملی است.
وی افزود: با توجه به موضوع مازوت‌سوزی نیروگاه شازند، دولت رویکردی قاطع برای مقابله با این بحران داشت، اما به‌دلیل پیچیدگی‌های ناشی از بحران انرژی، تصمیم‌گیری نهایی به شورای عالی امنیت ملی واگذار شد.
حاجتی بیان کرد: استان مرکزی دارای ظرفیت‌ بالای تشکل‌های مردم‌نهاد است که انتظار می رود بهره‌گیری حداکثری از توان این گروه‌ها در حل معضلات محلی شود، ضمن اینکه مشارکت مردمی، مهم‌ترین سرمایه در مسیر حفاظت از محیط زیست است.
انتهای پیام/711/