واگذاری ۴۷ قطعه زمین به افراد فاقد مسکن در تنگلی گنبدکاووس
مهر
|
استانها
|
یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404 - 19:12
گنبدکاووس-مدیرکل بنیاد مسکن گلستان از اجرای طرحهای حمایتی در حوزه مسکن روستایی خبر داد و گفت: ۴۷ قطعه زمین به جوانان و فاقدین مسکن در روستای تنگلی گنبد کاووس واگذار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، داوود خسروی عصر یکشنبه در جمع خبرنگاران از واگذاری ۴۷ قطعه زمین با کاربری مسکونی به جوانان و خانوارهای فاقد زمین و مسکن در روستای تنگلی خبر داد.
به گفته وی، مراسم قرعهکشی این زمینها با حضور مدیر بنیاد مسکن شهرستان، بخشدار، اعضای شورای اسلامی و دهیار روستای تنگلی برگزار شد.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گلستان گفت: بههمراه بخشدار و جمعی از متقاضیان از محل زمینهای واگذاری بازدید شد و نسبت به ارائه تسهیلات قرضالحسنه برای ساخت مسکن در این زمینها اقداماتی انجام شد.
خسروی همچنین با اشاره به نهضت آسفالت معابر خاکی در روستاهای گلستان، از اجرای عملیات آسفالت در معابر خاکی روستای کرد آق قلا به مساحت چهار هزار و۵۰۰ متر مربع خبر داد.