خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 15 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسئولیت‌پذیری و هماهنگی، کلید فتح قله‌های پیشرفت استان همدان

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404 - 18:41
همدان-استاندار همدان،با تأکید بر اهمیت وفاق و همدلی در راستای تحقق اهداف توسعه‌ای استان، مسئولیت‌پذیری و هماهنگی را رمز پیروزی در مسیر پیشرفت خواند.
مناطق،منابع،استان،توسعه،ملانوري،تأكيد،مشكلات،همدان،پايدار،اش ...

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید ملانوری شمسی عصر یکشنبه در جلسه بررسی مشکلات و چالش‌های شهرستان نهاوند، ضمن اشاره به ضرورت هماهنگی و دقت در انجام امور، اظهار کرد: بخش عمده‌ای از مشکلات و تأخیرات پروژه‌ها، ناشی از بی‌برنامگی و ضعف در برنامه‌ریزی دقیق است.
وی با انتقاد از نبود برنامه یا فقدان اطلاعات صحیح در برنامه‌ریزی‌ها، تصریح کرد: این مسائل منجر به سردرگمی، اتلاف منابع و انرژی و در نهایت، کاهش رضایت‌مندی عمومی می‌شود.
استاندار همدان، هدف از برگزاری جلسات و بازدیدهای میدانی در شهرستان‌ها را شناسایی دقیق مسائل و اولویت‌بندی صحیح مشکلات مناطق عنوان کرد و افزود: حضور میدانی به ما کمک می‌کند تا از نزدیک با چالش‌های موجود که اغلب ناشی از بی‌برنامگی و عدم بهره‌وری بهینه از منابع است، آشنا شویم.
ملانوری با اشاره به سفرهای شهرستانی خود در دوره‌های مختلف، بیان داشت: در دور نخست، شخصاً به شهرستان‌ها سفر کردم تا از نزدیک با مشکلات مردم آشنا شوم و در دور دوم، با همراهی معاونین، مدیران ستادی و مدیران دستگاه‌های تخصصی، از صبح تا شب در شهرستان‌ها حضور می‌یابیم تا مسائل مختلف در حوزه‌های گوناگون از جمله ساختار سازمانی، نیروی انسانی، اقتصادی، اجتماعی، عمرانی و سیاسی را بررسی و اولویت‌بندی کنیم.
وی با تأکید بر محدودیت منابع و لزوم برنامه‌ریزی صحیح، گفت: اگر در گذشته امور به درستی پیش رفته بود، امروز نیازی به صرف این حجم از انرژی و وقت نبود؛ بنابراین، باید با تدبیر و دقت از فرصت‌ها استفاده کنیم و شعار ما در این برنامه‌ها «تدبیر، تلاش، توسعه» است.
استاندار همدان با اشاره به اهمیت “توسعه پایدار” در برنامه‌های توسعه‌ای استان، تأکید کرد: توسعه پایدار نیازمند برنامه‌ای علمی، جامع و دقیق است که با ظرفیت‌ها و منابع موجود هم‌خوانی داشته باشد و منابع را به گونه‌ای مدیریت کند که هم‌اکنون به نتیجه برسد و هم برای نسل‌های آینده پایدار باشد.
ملانوری با تأکید بر لزوم “توازن” در توسعه، اظهار داشت: عدم وجود عدالت و توازن در برنامه‌های توسعه، قطعاً منجر به شکست خواهد شد.
سوالات مردم در شهرستان‌هایی مانند نهاوند، رزن، بهار یا درگزین نشان‌دهنده عدم توازن در برنامه‌ریزی‌ها است.
وی با بیان اینکه نباید اجازه دهیم فقط یک منطقه در استان پیشرفت کند و مناطق دیگر عقب بمانند، افزود: باید رشد را متوازن کنیم و همه مناطق استان را به یک نقطه تعادل برسانیم.
استاندار همدان با اشاره به ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات، تصریح کرد: توسعه پایدار باید با توزیع عادلانه اعتبارات و جبران کاستی‌ها در مناطق کم‌برخوردار همراه باشد.
این به معنای توقف رشد مناطق پیشرفته نیست، بلکه به معنای تلاش بیشتر برای رساندن این مناطق به جایگاه شایسته‌شان است.
ملانوری با تأکید بر اینکه در شرایط حساس کنونی هیچ فرصتی برای از دست دادن نداریم، افزود: باید با سرعت، دقت و اراده کار کنیم و حتی در صورت محدودیت منابع مالی، هیچ بهانه‌ای برای عدم عمل وجود ندارد.
وی، جلسات را به عنوان یک گفتمان غالب مدیریتی در استان معرفی کرد و افزود: هدف از برگزاری این جلسات، تنها گزارش‌دهی یا انجام یک کار نمادین نیست، بلکه باید به عنوان یک نشست تصمیم‌سازی جدی و یک حرکت هماهنگ برای حل مشکلات استان به آن نگاه کنیم.
ملانوری در پایان از مدیران خواست که با تمام توان وارد میدان شوند و تأکید کرد: تنها با همدلی و اراده جمعی می‌توانیم به توسعه پایدار دست یابیم.
مردم استان همدان باید احساس کنند که در تصمیم‌سازی‌ها نقش دارند و از ظرفیت‌های مردمی باید به درستی استفاده کنیم.