خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چراغ سبز ترامپ به برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران

اعتماد | همه | یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404 - 18:29
رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه‌ای اعلام کرد: آمادگی دارم به استدلال‌ها برای اجازه دادن به برنامه هسته‌ای غیرنظامی ایران در عین پایان دادن به برنامه تسلیحات هسته‌ای‌اش گوش کنم.
مصاحبه،جمهور،انرژي،جمهوري،رئيس

کد خبر: 711510 | ۱۴۰۴/۰۲/۱۴ ۱۸:۲۴:۲۷
«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا امروز یکشنبه در مصاحبه با شبکه تلویزیونی «ان بی سی» در سخنانی اعلام کرد: آماده شنیدن استدلال‌ها برای استفاده صلح آمیز از انرژی هسته‌ای ایران هستم؛ اما برنامه تسلیحات هسته‌ای باید پایان یابد.
به گزارش مهر، رئیس جمهور آمریکا در این مصاحبه ادامه داد: فکر می‌کنم برای شنیدن آن آماده باشم.
به آن انرژی غیرنظامی، می‌گویند.
اما می‌دانید، انرژی غیرنظامی اغلب به جنگ‌های نظامی منجر می‌شود.
و ما نمی‌خواهیم آنها سلاح هسته‌ای داشته باشند.
این یک معامله بسیار ساده است.
«دونالد ترامپ» در بخش دیگری از مصاحبه خود اضافه کرد: صلح بین روسیه و اوکراین ممکن است قابل دستیابی نباشد، اما از سوی دیگر نیز ممکن است به زودی توافقی حاصل شود.
… من رئیس جمهور ۸ ساله هستم و هیچ نشست رسمی برای تعیین مسیر برای دوره سوم ریاست جمهوری ام برگزار نکرده‌ام.
مشتاقانه منتظر گذراندن ۴ سال عالی هستم و سپس ریاست جمهوری را به کسی، ترجیحاً جمهوری خواه، واگذار می‌کنم.