خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهید مطهری شأنی بالاتر از تبلیغ دین برای خود قائل نبود

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404 - 18:13
تولیت آستان قدس رضوی، شهید مطهری را الگوی ماندگار اخلاص، شجاعت و عملگرایی در مسیر طلبگی دانست و گفت: شهید مطهری شأنی بالاتر از تبلیغ دین برای خود قائل نبود.
هدايت،توليت،آستان،رضوي،معارف،سوره،قدس،مسير،مروي،طلاب،دعاي،مط ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از آستان‌نیوز، آیت‌الله احمد مروی، تولیت آستان قدس رضوی امروز یکشنبه 14 اردیبهشت در دیدار جمعی از روحانیون و طلاب شهرستان فریمان که در دفتر امام‌جمعه این شهرستان برگزار شد، با تأکید بر جایگاه رفیع طلبگی در هدایت جامعه، نشر معارف اهل‌بیت(ع) را نخستین وظیفه طلاب علوم دینی برشمرد.
وی با اشاره به آثار معنوی این مسیر، افزود: کسانی که صادقانه در راه ترویج معارف اهل‌بیت(ع) گام برمی‌دارند، مشمول دعای امام رضا(ع) هستند؛ و چه توفیقی بالاتر از اینکه انسان در سایه دعای معصوم قرار گیرد؟
دعایی که بی‌تردید مستجاب است.
تولیت آستان قدس رضوی با تصریح بر اینکه شغل اصلی طلبه هدایت انسان‌هاست، اظهار کرد: هدایت مردم، همان رسالت انبیاست؛ شریف‌ترین و والاترین مأموریتی که بر دوش انسان نهاده شده است.
امروز این وظیفه خطیر بر دوش روحانیت اعم از برادران و خواهران طلبه قرار دارد.
آیت‌الله مروی در ادامه با تأملی در مفاهیم سوره مبارکه حمد، تنها دعای این سوره را یادآور شد و گفت: در این سوره که چکیده قرآن کریم است، تنها یک دعا آمده است و آن «اهدِنَا الصِّراطَ المُستَقیم.» اگر نعمتی والاتر از هدایت وجود داشت، بی‌شک در این سوره ذکر می‌شد.
تولیت آستان قدس رضوی در بخش دیگری از سخنان خود، شهید آیت‌الله مطهری را الگویی درخشان از عالمی متعهد، پرتلاش و مخلص دانست و افزود: استاد مطهری نه تنها در تعلیم و تبیین معارف دینی کوشا بود، بلکه خود در عمل، پیشگام و الهام‌بخش بود.
وی عالمی ربانی و شجاع بود که با تمام وجود در خدمت دین قرار گرفت و لحظه‌ای در این مسیر از خود نام و نفع شخصی نخواست.
همین اخلاص، از او شهید مطهری ساخت.
آیت‌الله مروی همچنین مطالعه زندگینامه علما و بزرگان دین را یکی از بهترین راه‌ها برای درک عمیق‌تر معارف الهی دانست و اظهار کرد: متأسفانه آن‌گونه که باید، به سیره علمی و عملی عالمان دینی توجه نمی‌شود، در حالی که زندگینامه آنان می‌تواند بهترین کتاب تربیتی برای نسل امروز باشد.
تولیت آستان قدس رضوی، با اشاره به تهاجم فرهنگی دشمن، خاطرنشان کرد: امروز دشمن با تمام توان می‌کوشد تا نسل جوان ما را از مسیر دین منحرف کند.
ما طلاب باید بیش از پیش قدر این میراث گران‌سنگ را بدانیم و با تلاشی خستگی‌ناپذیر در راه هدایت نسل جوان گام برداریم؛ میراثی که به آسانی به دست ما نرسیده است و ثمره جان‌فشانی بسیاری از بزرگان این مسیر است.
انتهای پیام/282